Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

umarım hepiniz biran önce dilediğiniz kiloya ulaşırsınız
tabii bende dahil,
ben birkaç ay önce almıştım sandalos ve kitre
annemin eski bi şifalı bitkiler kitabı var
orada yazıyordu,hatta nette bi bakınayım dedim ibni sina formülüymüş
ve işe yarıyormuş
fakat ben bunu içemedim hatta denemedim bile şekil itibari ile nasıl yiyeceğimi bilmiyorum
çiğnememmi gerekiyor?
hee birde sirke içen arkadaşlara bi uyarıda bulunayım
annem anlattı (kuzenimde içiyordu bi ara ve çocuk istiyor ama olmuyor,annem sirke içtiğini duyunca söyledi)sakın içmesin dedi,bizim mahallede bi komşunu kızıda gençliğinde kilo vermek için sirke içmiş
aradan yıllar geçmiş kız evlenmiş ama çocuğu olmuyormuş,sonra doktora gittiğinde doktor demiş kızım sen ne yaptın kendine,kızda demiş gençken sirke içiyordum zayıflamak için,sirke yumurtalıkları büzüştürmüş ve çocuk olmasını engelliyormuş anlıyacağınız bu nedenle iyice araştırmadan tüketmeyin derim sirkeyi,mümkünse doktorunuza danışın

esse caınm ben öle yapıyorum vala en az 3 4 fincan içiyorum yeşiycay hemde bergamutlusundan :lepi:

cnm bnede caykur begamutlu kullanıyorum burdakı forumlarda hep onu tavsıye etıler fazlası yasak dıye ıkı bardak ıcıoyrum yoksa 4 5 fıncanda ıcerım yeterkı gıtsın kılolar bugn kosu bandı bakmaya gıdıyorum sauna esaortmanla beraber alcam bırsaat spor bıde sandaloz bakalım sonc ne olcak

:a015:
esse caınm ben öle yapıyorum vala en az 3 4 fincan içiyorum yeşiycay hemde bergamutlusundan :lepi:

tabii bende dahil,
ve işe yarıyormuş
fakat ben bunu içemedim hatta denemedim bile şekil itibari ile nasıl yiyeceğimi bilmiyorum
çiğnememmi gerekiyor?
annem anlattı (kuzenimde içiyordu bi ara ve çocuk istiyor ama olmuyor,annem sirke içtiğini duyunca söyledi)sakın içmesin dedi,bizim mahallede bi komşunu kızıda gençliğinde kilo vermek için sirke içmiş
aradan yıllar geçmiş kız evlenmiş ama çocuğu olmuyormuş,sonra doktora gittiğinde doktor demiş kızım sen ne yaptın kendine,kızda demiş gençken sirke içiyordum zayıflamak için,sirke yumurtalıkları büzüştürmüş ve çocuk olmasını engelliyormuş anlıyacağınız bu nedenle iyice araştırmadan tüketmeyin derim sirkeyi,mümkünse doktorunuza danışın

aaa gerckemı yaa zatı cocuk yapmyorum dıye adım kısr gelıne cıkmıs kılo verıym oyle ıstıyodum korktum sımdı yaa

tabii bende dahil,
ve işe yarıyormuş
çiğnememmi gerekiyor?

oo bu sirke işi ozdu şimdi ben birazda ona hazırlık yapıyordum olmadı şincik :bbo:
onun yerine limonlu su olmaz mı acaba?????

evet civcivcim bende dün aktara gittim aktarcı yok o tek başına bi işe yaramazda bugün 4 5 kişi daha geldi sandaloz içinde bende onlara çayı önerdim aldılar ettilerde falanda filan dedim sadece sandaloz ver o çayları içemiyorum dediği çayın fiyatıda 17 milyon içinde sandaloz tozu da varmışmış.
dedim siz önce kendinize kullanın işe yararsa bende alıcam söz dedim kaydirigubbakcemile3 ayıp oldu demem ama napiim kendi kaşındı :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis iyi yapmıssın onlar kar yapcak ya yok o öle olmaz bilmem ne çok biliyo maden dediğin gibi kendi kullansın :roflol:

tabii bende dahil,
ve işe yarıyormuş
çiğnememmi gerekiyor?

ya üf ya işte bu hiç iyi olmadı :1no2: napcaz şimdi kızlar böle bişey varsa korktum ya şimdi :sm_confused: ya ama elma sirkesi çok yararlı bişey olurmu acaba :delphin:

cnm bnede caykur begamutlu kullanıyorum burdakı forumlarda hep onu tavsıye etıler fazlası yasak dıye ıkı bardak ıcıoyrum yoksa 4 5 fıncanda ıcerım yeterkı gıtsın kılolar bugn kosu bandı bakmaya gıdıyorum sauna esaortmanla beraber alcam bırsaat spor bıde sandaloz bakalım sonc ne olcak

vallla süppppersiiiiiiiin ya :lepi: senin yağlar korksun valla ben spor yapamıyorum sevmiyorum sen bide sauna efoşman da alcakmıssın çok çabuk etki görürsün inş :Saruboceq:

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

bunları yazdığınızıa eminim ama arkadaşlar tek tek mesajları okuyamadığım için sormak zorunda kaldım bende sandolaz sakızını kullanmak istiyorum bunu nerden alabilirim ve fiyatı nedir ve mesela 1 aylık kullanım için ne kadar almalıyım

bunları yazdığınızıa eminim ama arkadaşlar tek tek mesajları okuyamadığım için sormak zorunda kaldım bende sandolaz sakızını kullanmak istiyorum bunu nerden alabilirim ve fiyatı nedir ve mesela 1 aylık kullanım için ne kadar almalıyım

hoşgeldin canım aramızakaydirigubbakcemile5 sandalozunu aktardan alabilirsin bi aylık için 100 gr yeter o kadar al fiyatı da 4 yada 5 tl cik bişey hadi hayırlı olsun hihoyyyt

KIZLARR diyet bisküvi de dahil tüm tatlılar YASAKK.
KARINCA FOSİLİ o içindeki siyahlıklar.temizledikten sonra çiğne.
BEŞİ BİYERDE ÇAYINI mutlaka içmelisiniz yeşil çaydan dahada lezzetli ayrıca vucut içinde metabolizma içinde çok yararlı.
ÇEKİLMİŞ SANDALOZ SAKIZIDA işe yarar tabiki.sen yinede önümüzdeki ay bütün halinde olanlardan al ölçüsünü tam tutturursun çekilmişten sabah akşam bir tatlı kaşığı yut.
HEPİNİZE BAŞARILAR.

KIZLARR diyet bisküvi de dahil tüm tatlılar YASAKK.
KARINCA FOSİLİ o içindeki siyahlıklar.temizledikten sonra çiğne.
BEŞİ BİYERDE ÇAYINI mutlaka içmelisiniz yeşil çaydan dahada lezzetli ayrıca vucut içinde metabolizma içinde çok yararlı.
ÇEKİLMİŞ SANDALOZ SAKIZIDA işe yarar tabiki.sen yinede önümüzdeki ay bütün halinde olanlardan al ölçüsünü tam tutturursun çekilmişten sabah akşam bir tatlı kaşığı yut.
HEPİNİZE BAŞARILAR.

senağlama senağlama tüh ya napcaz şimdik sositososito ozaman elveda tatlılar :a015: :a015:

ooohooooo 2 gün girmedim baya hareketlenmiş burası yaaalkisalkisalkisya ben tatlı aramam normalde yasak ya şimdi delircem sabahları kahwaltıda krem fıstıkla bal yememek için zor tutuyorum walla bi lokma sürdüm yedim yoksa düşürcemmm:))ya bide bu sirke muhabbeti kafamı karıştırdı benim
ya tamda alışmıştım ne gsl içiyodum limonsuzz doğrumu ki:uhm::uhm:

ooohooooo 2 gün girmedim baya hareketlenmiş burası yaaalkisalkisalkisya ben tatlı aramam normalde yasak ya şimdi delircem sabahları kahwaltıda krem fıstıkla bal yememek için zor tutuyorum walla bi lokma sürdüm yedim yoksa düşürcemmm:))ya bide bu sirke muhabbeti kafamı karıştırdı benim
ya tamda alışmıştım ne gsl içiyodum limonsuzz doğrumu ki:uhm::uhm:

ya sorma napcaz bilmiyorum :sm_confused: benimde aklım takıldı ama hala içiyorum :1no2: inş bişey olmaz:Saruboceq:

Back
X