• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende veremedım sunu anladım bıtkısel ılac ve ot gııb seylerle veremıyorum artık spor ve yemegıme dıkkat bunu denıcem ben ıkı kasıktan fazla koyuyodum elma sırkesını yeterkı olsunnn:( sıze ıns yarar boolca yaglaırmızı erıtmek dılegıyle

canım maşallah ya inş hepimiz öle kilo veririz :Saruboceq: sen neler yaptın bi anlatırmısın spor falan bide göbek gittimi bende varda kocaman hemde ya nası gitcek bilmiyorum fisfisfis

spor yapmayıda hiç sevmiyorum ya :1no2:

Merhaba cnm.Sen 4 gün önce falann bana sormuşssun ama ben evime gitmiştim bayaadır giremedim.
CAnım ben sporla verdim kilolarımı.İnan o olmadan ne kadar az yersem yiyeyim bu kadar etkili kilo veremiyorum.Bide göbek bacak gibi sdc diyetle gitmeyen sorunlu bölgelerde bölgesel hareket yapmak çook faydalı.Benim göbeğimde çook fark var.sositososito Bide sporu bırakınca daha mutsuz daha halsiz biri oluyorum ama spor yaptığım günler herşeye yeticek enerjim oluyor.BEn haftada 6 gün 40 dk kondisyon aletleri ile çalışıyorum 40 dk da bölgesel hareket yapıyorum.

bende bugün aldım 75 liraydı siz kaça aldınız birde yemeklerde 15 dk önce dereotu yeyin açlıgınızı yok ediyor ve az yemek yemenize sebep oluyo 1 yemek kaşıgı kadar olursa yeter deneyin 1haftada 1 kilo vermiştim yemegi az yedigim için tabi

bende bugün aldım 75 liraydı siz kaça aldınız birde yemeklerde 15 dk önce dereotu yeyin açlıgınızı yok ediyor ve az yemek yemenize sebep oluyo 1 yemek kaşıgı kadar olursa yeter deneyin 1haftada 1 kilo vermiştim yemegi az yedigim için tabi

canım ben kızılaydan 30 liaraya aldım.Ama kuzenim eryamandan kilosunu 20den almış.Hep farklı farklı fiyet diolar

günaydın arkadaslar...doktor beyle bir aylık bi zayıflama iddasına girdik...5.500 gr verdim ve iddayı ben kazandım..şimdi ikinci ay ve tekrar diyetteyiz.metabolizmama ne oldu bilmiyorum bu hafta tık kilo veremedim....lütfen bildiğiniz tüm ince detayları bana yazın...hem iddayı kazanmak hemde güzel bi gelin olmak istiyorum...
herkese kolay gelsin..gitsin kilolar ve geri gelmesinn..

hem sandoloz kullandın hem diyet yaptın hemde tık yok ölemi şeker cim ? senağlama

kızlar sirke ile verdiğim kötü haberden dolayı üzgünüm
kilo vermede etkili olduğu kesin,ama ben annemin söylediklerini paylaştım yanlızca
sizlerle,ama birde şunu düşündüm,yumurtalıkların büzüşmesine neden olan sirke değilde
aşırı zayıflamak olabilir,kısa zamanda fazla kilo verdiyse bahsettiğimiz şahıs böyle bi kötü durumla karşılaşmış olabilir,yani kimseye engel olmak istemem,en doğrusu doktorunuza filan danışın bu konuyu
herkesin içi rahat etsin
yaa kızlar ben hala içmedim sandalosu,aldığım zaman nasıl tüketileceğini bilmediğim için robottta çekmiştim üstelik kitre ile beraber ve şu anda toz halinde ben nasıl içeyim onu ya bana bi akıl verin

merhaba kızlar, 125 sayfa yorumun dün tamamını okudum ve anında aktara gittim sandaloz sakızı aldım akşam çiğnedim sirkeli su içtim falan filan ama moralim çok bozuk bunu sizle paylaşmak istedim.
ben nisanın başından beri deli gibi diet yapıyorum. akşamları bişi yemiyorum, zayıflama çayı içiyorum, günde 2 lt su içiyorum, yürüyüş yapıyorum, selülit yağı sürüyorum masaj yapıorum ay kafayı yemek üzereyim ama şunu da belirtmeliyim ki bütün bunları her gün yapmıyorum haftada 4-5 kez. :bbo: bendeki değişikliklere gelince, belim biraz inceldi, göbeğim azaldı, ama her yerim inanılmaz yumuşadı sünger gibi oldum ve öyle gözle görülür büyük bi değişiklik yok.arkadaşlarımdan bazıları diyor zayıfladın diye, ama ben neden farkedemiyorum. hevesim kırılmaya başladı :roflol:

merhaba kızlar, 125 sayfa yorumun dün tamamını okudum ve anında aktara gittim sandaloz sakızı aldım akşam çiğnedim sirkeli su içtim falan filan ama moralim çok bozuk bunu sizle paylaşmak istedim.
ben nisanın başından beri deli gibi diet yapıyorum. akşamları bişi yemiyorum, zayıflama çayı içiyorum, günde 2 lt su içiyorum, yürüyüş yapıyorum, selülit yağı sürüyorum masaj yapıorum ay kafayı yemek üzereyim ama şunu da belirtmeliyim ki bütün bunları her gün yapmıyorum haftada 4-5 kez. :bbo: bendeki değişikliklere gelince, belim biraz inceldi, göbeğim azaldı, ama her yerim inanılmaz yumuşadı sünger gibi oldum ve öyle gözle görülür büyük bi değişiklik yok.arkadaşlarımdan bazıları diyor zayıfladın diye, ama ben neden farkedemiyorum. hevesim kırılmaya başladı :roflol:

heracım biraz sabret, diet belki işe yaramamış olabilir ben de uzun zamandır Kellogs k flakes yapıyodum bende fark etti can simidimin havası azaldı alkisalkisalkis senin sabretmen gerek ben de 2gün önce aldım ve hemen çiğnemeye başladım sabah kalktığımda sanki daha hılı hareket ediyordum belim uykumu açmaya çalışırken sağa sola döndüğümde daha inceydi:sm_cool: ama yumuşaması yağlarının çözülmeye başladığına işarettir, dimi kzlar yanlış bilmiyorumdur????

Bu arda pelincancım sana da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum herkesin sorunlarına çözüm oldun :hooray:

Ben yıllardır tartıya çıkmam sadece gözüme göre anlarım kilo durumumu o yüzden bukadar kilo verdim şukadar aldım diyemicem kızlar.

Çok uzun oldu ama bişey daha sorucam tatlı değil de gün içinde poaça yesek 1-2tane çok sorun yaratır mıı???

Tecrübesi olan kızlar haydii haydii haydiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii :içelim:
:Saruboceq:

valla arzuss'cum ben çalıştığım için her sabah 1 poğaça yiyorum sabahları öyle tam teşekküllü kahvaltı yapamıyorum ama çok sorun yaratacağını sanmıyorum. tabii herşey senin metabolizmana ve gün içinde ne kadar hareket ettiğine bağlı. bi de akşam 7den sonra yeme bence ;)

Back
X