Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

benım iştahım sıfır ne yıyom ne ıcıyım azcık yesem mıdem bulanıyo delı gıbı su ıcıyom..neler oluyo bana ayw

merhabalarr ben hem eski hem yeniyim burda :) takip edip yorum yazmayanlardan. sandaloz sakızımı aldım elma sirkemi hazırladım amaaa 2 gündür öğürerek içebiliyorum nasıl dayanıcam bilmem. 3 aydır işsiz olduğumdan hareketsizliktende balık gibi şiştim, ne giyicem derdimde kalmadı çünkü artık sadece eşortman giyebiliyorum (((((( lütfen bana yardım edin sirkeli suyu içerken fenalaşıyorummm.:bbo:

cnm ozaman suyunu çok sıcak tutma ılık olsun nasılo içtiğini bilmiorum ama böle bi dene:lepi:

Herkese iyi pazarlar, 3 sabahdır farklı şekillerde sirkeli su denemeleri yapıyırum. en iyisi çok az suya 1 kaşık sirkeyi koyup bir kerede içmek çok daha kolay oluyo üstünede tadını almadan hemen koca bir bardak su içiyorum. birde bu sabah sirkeli suyun içine sandaloz sakızını döktüm hepsi bir arada gitsin diye ama olmadııı sandaloz heryere yapışıyo, suyla birleşince yapış yapış bir tabaka oluşturdu. :)) yutamadım. daha önce okadar kolay kilo verirdimki artık veremiyorum hiç sabrımda kalmamış ( 7 kilo vermem gerek bana destek olmalısınız kızlarr yardımmmmmmmmmmm (

kızlar daha once soruldu mu bılemıyorum affedın butun cevapları okuyamadım.. ne kadar alıyorsunuz sakızı agzınıza.. yanı bırcay kasıgı yada nohut tanesı falan mesela.. bı rde sadece sabah ac karnına mı oglen aksam yok mu... aydınlatırsanız cok sevınırım..

kızlar merhaba bende bugün akşam iş çıkışı aktara gidip 100 gr sandoz sakızı alıcamö ve yarın sabah başlıcam kullanmaya bakalım ne olacak alkisalkisalkis

ben dün akşam aldım akşam ayemeğinden önce ve bu sabah kahvaltıdan önce kullandım gerçekten sandoz sakızını çiünemeye başlayınca bir tuhaf oldum ya toprak çiğniyormuşum gibi inşallah faydası olur

Arkadaşımda da... Annemde de... Bende de.... Aşırı gaz yaptı bu sandaloz... Ben bıraktım.. Sadece sirkeli su içiyorum, onu daburnumu tıkıyorum elimle, bi anda dikiyorum kafaya bikaç dk daha burnum tıkalı duruyo snra açıyorum. Kızlar size yarıyo mu bilmem ama bana yaramadı.. yemedim içmedim yine yaramadı.. Burda yazılanları takip ediyorum ama size kolay gelsin benden pas...

Şekeri de kesmiştim buarada..

Üzgünüm..
:çok üzgünüm:

Kızlar sizleriokuduktan sonra (özellikle ilk sayfaları) hemen koşup sandaloz sakızı aldım. Elma sirkesi zaten kullanıyordum. Bir hafta boyunca hiç aksatmadan kullandım ama bana mısın demedi. Bu arada bırakın şekeri şekerli hi,ç bi şey yemedim. Çay kahve bile şekersiz içtim.
Ondan önceki haftalarda azar azar kilo verirken o hafta hiç kilo veremedim.
Hemen bıraktım tabi ki.
Faydası olmayan şeyi neden daha fazla kullanayım ki. Tam olarak ne olduğunu faydasını zararını bilmiyoruz sonuçta. Mesela etki mekanizması nedir? Vücudun hangi organlarına etki edip zayıflamaya yardımcı oluyor.
Aslında böyle şeyler hiç yapmazdım. Ama ilk sayfaları okuyunca tutamadım işte kendimi. Kullandığım için çok pişman oldum kısacası.
Ha bu arada bıraktıktan sonra tekrar kilo vermeye devam ediyorum)))

walla albendende o kadar kullandığımdan beri 100gr bile wermemişim :1no2::1no2:bu motiwasyonu etkiledi içemedim tabi işe yarasa herşeye rağmen içerim ama içemedim bide sirkeli su yumurtalıkları büzüyomuş falan diye okuyunca gözüm korktu bilmiyorummsenağlamasenağlama

Öğlene kadar topiğin yarısını okudum sonra da koşarak aktara gidip sakızı aldım. Geldiğimden beri de diğer yazıları okudum.Diyete takviye olarak kullanılması gerektiğine karar verdim bütün herşeyde olması gerektiği gibi.Diyet+haraket ve sandoloz+sirke ile kesinlikle işe yarayacağına inanıyorum ve umut ediyorum :dance:

Yarından itibaren başlıyorum.Hergün tartılma huyum var ama bir süreliğine haftada 1 gün tartılacağım.66'lı kilolarda seyrediyorum.Yarın tartılıp başlangıç kilosu ile haftada kaç kilo vermişim bildiririm.Umarım kilo veren arkadaşlar gibi bende de işe yarar.Desteğinizi esirgemezseniz sevinirim.Yapan ve yapacak olan arkadaşlara bol kilo vermeli günler diliyorum a.s.

Sakızla ilgili ilk görüşlerimi aktarıyorum..Sabah kalkar kalkmaz sakızı ağzıma attım çiğnedikçe tadı olmamasına karşı midem ağzıma geldi hele yutarken ki durumum felaketti hemen üstüne sirkeli suyu içtim o da üstüne binince benim mide daha da felaket oldu.Üstüne nerdeyse bir sürahi su içtim.Neyse aradan 45 dk. geçti ama ben hiç acıkmadım ama yemiş olmak için çok az b.peynir,salatalık ve domates doğradım çayla onu yemeye çalıştım.Yemeye çalıştım diyorum çünkü canım hiç istemiyordu zorla yedim.Ama hepsini değil.Şimdilik karnım acıkmıyor canımda birşey istemiyor.Tek düşüncem akşam nasıl yapacağım.Belkide sadece sabahları yaparım.Sadece sabahları yapan birileri varmıydı acaba? Sadece sabah yapsam gene de faydalı olurmu?

Gelişmeleri bildiririm...

ben bunu 10 gündür deniyorum.. günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum.. şekeri kestim, yediklerime dikkat ediyorum.. ama daha gram oynamadı.. anlamadım ben.. senağlama

valla ben de aylar önce kullandım....bana da aynı etkileri yarattı bu ikili... bırak vermeyi aldım bile... vücudumun su tuttuğunu hissettim...demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. bir de senin de dediğin gibi etki mekanizmasını ben de hep merak ettim... ama internette de yeterli bilgi yok bu konuda maalsef :1no2:

geçen sene sirke ve sandoloz sakızıyla bir ayda 5 kilo verdim. üstelik diyetsiz bu sene diyette yapıyorum ama tık yok.

arkadaşlar bende denemek istiyorum ama tatlıdan vazgeçemediğim için tereddütte kaldım çikolata dondurma vazgeçemediklerimden bunlarla beraber kullanan var mı varsa beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler

kızlar selam
bıraz once tv de
hazal dıye bı şarkıcıyı ızledım
sandoloz ve sırke suyu ıle
1.5 ayda 10kılo vermış........

Pelincan hayatım zayıflama haricinde vücudunda sıkılaşma etikisi gördün mü? tabikide yağları inceltmesi güzel bir olay ama sıkılaştırmasıda önemli...annem için araştırıyorum onunda 4 kilo fazlalığı var. yoksa bi takım tabletler haplar kullanmak istiyor ama ben korkuyorum çünkü pek olumlu şeyler duymuyorum. doğal yöntemlerle kilo vermesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…