kızlar tatlı krızınız gelınce ne yapıosunuz yaa
şu elmayı evde yapım bari.....beyazfrezya sen ne zaman basladın dıyete ve son durumun ne
duzenlı ve asırı tatlı yemeye basladın ve aynı kaldın :) oda süpermiş valla......bende tartıdan ac karnına sbhlarıtartılrk tartıda 57 den asagısını hıc gormeıdm oyuzdne ehdefım 56....çokda zayıf ıyı deıl yaa..azcık da et olacak
slm bayanlarrrrrrrrr
bende başlamaya karar verdim diyet yaptığım halde kilo veremiyorum.(çizelgeye bakmayın o görmek istediğm rakamkaydirigubbakcemile3)
acaba kütahyada aktarlarda varmıdır ben iş çıkışı bir araştırayım.
eğer bulursam bu gün hemen başlıcam yada en geç yarın sonra tam 1 hafta sonra sonucu yazacam başlangıç kilom:59senağlama
ama kararlıyım bu kilolar gidecek mayıs 30'a kadar en yakın arkadaşımın dügünü var ve bende incecik gitmek istiyorum.......şakkıdı
Ooo sudecim Kütahya şifalı bitkilerin cenneti. Kesinlikle bulursun. Bu arada memleketime iyi bak canım.. a.s.
demek memleketlimsin ama az önce sordum.santoran otudur o dedi.böyle toz halinde sarı birşey 100 gr 6 tl miş bende tırstım alamdım ama sorucam kesin adı salyangoz sakızı değilmi?pfff ya inş bulurum
arkadaşlar slm ben de siteden öğrendim sandaloz sakızının faydalarını ama zor yutuyorum( çatur çutur diye ses gelince tuhaf oluyorum acaba bi zararı var mı?gercekten 2-3 haftada 3 kg falan verebilirmiyim yediklerime dikkat edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?