• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

güvendigimiz bir aktardan aldim limon tuzundan biraz irice ama hic faydasini görmedim tam tersine kilo aldirdi

ben toz olanını aldım. kimyon gibi kıvamı. rengide yeşlimsi. ondan fayda gördüm. kil gibi olanını denemedm hiç.
resmen kireç sökücü gibi bağırsaklarımı çalıştırıyor. ilk 2 gün wc den çıkamadım.:1::1:
belki wc ye çok sık girmek iyi bir şey değildir ama içimi söktü resmen rahatladım kilom aynı henüz. 2 gün ara vermek zorunda kaldım iş yernde de sürekli wc ye gidemem diye:1:

gecenin şu saatinde nasıl heveslendim yarın hemen aktara gidicem. kalori sayarak 6 kılo verdım ama durdu inşallah sandalozla kalan 7 kilomu da veririm.

bende 2004 yılında sandaloz sakızı ve kitreyle 15-16 kg kadar vermiştim hatta o zaman bilindik birşey değildi sadece izmirde neredeyse 50 tane aktar gezip sadece bi aktarda bulmustum..sabahları aç karnına bir tatlı kasıgı öğütülmüş sandaloz ve kitre karıstırıp içmiştim inşallah kullanan arkadaslarada faydası olur

bende 2004 yılında sandaloz sakızı ve kitreyle 15-16 kg kadar vermiştim hatta o zaman bilindik birşey değildi sadece izmirde neredeyse 50 tane aktar gezip sadece bi aktarda bulmustum..sabahları aç karnına bir tatlı kasıgı öğütülmüş sandaloz ve kitre karıstırıp içmiştim inşallah kullanan arkadaslarada faydası olur

bende tekrar başladım
ne kadar bir süre kullandınız
yan etkisini gördünüz mü hiç??

21 günlük 2kür halinde uyguladım arada 1 hafta ara verdim...bende bir yan etkisi olmadı ama o zamanlar bunu bana söyleyen kişinin dr kullanmasını yasaklamıstı mide veya bagırsakla ilgili bir durumdan dolayı...

bu sabah başladım ama aç karnına resmen midem kalktı birde sirkeli su içice ardından midem kaynadı çıkaramadımda umarım alışırım 64 kiloyum 15 kilo fazlam var umarım veririm bunula bırakmak yok:)

bu sabah başladım ama aç karnına resmen midem kalktı birde sirkeli su içice ardından midem kaynadı çıkaramadımda umarım alışırım 64 kiloyum 15 kilo fazlam var umarım veririm bunula bırakmak yok:)

arkadaşım naptın bir faydasını gördün mü. bende başlasammı diye düşünüyorum 15 kilo fazlam var.

canım sirke suyu içme mideye zararlı
geri dönüşü olmayan hasarlar bırakıyo midede

Benim de 3.günüm diyetle birlikte yapıyorum.Ama bugün bir kase kadar dondurma yedim.Etkisini kaybettirir mi sizce?
Her sabah da 1 dilim ekmek yiyorum,yorumları okuyorum da ekmek+tatlı kesinlikle yok diyor?

Arkadaslar merhaba ben yeni geldim araniza. İlk sayfadan basladim okumaya. Benim 4. Gunum bugun. Kilo verip vermedigimi bilmiyorum tartilmadim henuz ama vucudumda incelme var. Devam eden arkadaslar varsa paylasalim. Destek olalim :-)

bende zayıflamak istiyorum ama nasıl içicem ne kadar bilmiyorum benim kızım var 15 yaşında oda yapsa bir mahsuru varmıddırkine arkadaşlar ???????

bende zayıflamak istiyorum ama nasıl içicem ne kadar bilmiyorum benim kızım var 15 yaşında oda yapsa bir mahsuru varmıddırkine arkadaşlar ???????

Ben 1 haftada belden 5 cm, kalcadan 3 cm,gobekten 7 cm,basenden 3 cm inceldim.ikinci haftadayim cok merak ediyorum bu hafta nasil olacak diye.
Kizin 15 yasindaysa bence yapmasin. Yasi daha cok kucuk,zararli olabilir.
Nasil kullanacagina gelince, sabah kahvaltidan ve aksam yemekten yarim saat once nohut buyuklugunde cigneyip ilikla sicak arasi 1 bardak elma sirkeli suyu iceceksin. 1bardak suya 1 yemek kasigi sirke koyacaksin. Gunde 2-3 bardak besi bir yerde cayi iceceksin. Tatli kesinlikle yasak. Meyve yiyebilirsin. Gunde en az 2 litre su iceceksin. Tabi biraz da spor.

Son düzenleme:
evet arkadaşlar devam eden var mı hala sonuçları çooook merak ediyorum benimde malum kilolar fena çok umutlandım okuduktan sonra cevap verirseniz sevinirim.mesela kiminde şişkinlik ve kabızlık yapmış diye okudum kabızlık benim en büyük korkum böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda ona göre alıcamda

Merhaba
öncelikle hala okuyor mu bilmiyorum ama Pelin' e konuyu açtığı için teşekkürler. Bir çok yorumu okudum ve bende dün aktardan sandolozu aldım. 64.6 kg ıle baslıyorum gelişmeleri yazarım.. tek endişem (yine burada okuduğum üzere) günlük denen şeyle birbirine inanılmaz benziyor olması ve onun zayıflamaya hiç etkisi yok.. Aktara sorduğumda onu da gösterdi ikisi birbirine o kadar benziyor ki ayırt etmek imkansız..
Bakalım umarım doğru ürünü almışımdır , herkese başarılar :)

Ben bayağı önce yazmıştım ama hala birilerini bulmak güzel. Ben elma sirkesini bir süre sonra içemedim. Onun yerine limonlu suyla içmeye başladım. İki üç ay kadar kullandım. Gerçekten incelmeye başlamıştım. Sonra eşimin halasının düğünü vardı. Çeyiz alışverişi için onlar İstanbul'a geldi. Ardından biz düğün için İzmir'e gittik derken benim sandaloz öylece kaldı. Tabi kilolar da. Ben de hormon bozukluğu ve adet düzensizliği de var. O yüzden çok zor kilo veriyorum. Bir gün tesadüfen lahana yağı ile zayıfladım diye bir yazı gördüm nette. 3 ayda 20 kilo verdim diyordu. Aldım denedim. 1,5 ayda 7,5 kilo verdim. Ama benim bayağı bir fazlam var. 😞
Adetlerimi de düzenlemeye başladı. Şimdi bunu kullanıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki hiç ölçülerini kontrol ettin mi? Bende kilo kaybından önce incelme sıkılaşma başlamıştı.

merhaba,
ilgin için teşekkürler
hayır ölçülerimi almadım. Ama incelme var , başlamadan önceki halimden daha inceyim. nasıl oluyor da tartıda değişmiyor anlamıyorum. Hadı bıraz umutlandım kullanmaya devam :3::3:

merhaba,
ilgin için teşekkürler
hayır ölçülerimi almadım. Ama incelme var , başlamadan önceki halimden daha inceyim. nasıl oluyor da tartıda değişmiyor anlamıyorum. Hadı bıraz umutlandım kullanmaya devam :3::3:

Umutlan umudunu kaybetme. Vücut sıkılaşıyor çünkü. Bi de ben yağ sürüyorum vücuduma. O da iyi geliyor.

Back
X