Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben sandaloz sakızını çiğneyemedim Çok kötü geldi tadı hap gibi yutuyorum Elma sirkesini de limon ve balla tatlandırıp içiyorum güzel oluyor İnşallah zayıflatır. Daha yeni başladım haydi hayırısı

Sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile 5 günde 3 kg verdim..Bence vazgeçmeyin kızlar..

nurcandan canımbenim senin adına çok sevindim.uğur böceğim,lütfen balla tatlandırma balda tatlı formül tatlıyla işe yaramıyor

Sevgili Pelincan'ım..Önce Allah'ın sonrada senin sayende bende bu mucizeyi yaşıyorum..Çok teşekkür ederim sana canım benim.İştahım, gece kalkmalarım(ki benim kilo almamın en önemli sebebi buydu aslında) biranda kesildi.Kuş kadar yer oldum. Ve tokum ! Acayip mutluyum. Üstelik her gün düzenli yaptığım yürüyüşlerimi bu aralar yapamıyorum.Buna rağmen kilo veriyorum ! Çok sağolllllllll.Tüm gelişmeleri mutlaka yazmaya devam edeceğim.
Not : Kesinlikle tatlı şeylerden uzak duruyorum.Balla filan karıştırmıyorum..Sandaloz sakızım+elma sirkeli ılıkla-sıcak arası suyum.Meğer bu kadar basitmiş ! Çok minettarım Pelincan'ım...

Kızlar sirkenin içinde maya olduğu için mayalı herşey kilo aldırır dedi dün bir doktor dikkat edin bencede mantıklı geldi çünkü mayalı her besin şişirir insanı dedi peynir yoğurt bile

sirkenın zayıflatıcı etkısı oldugunu butun dıyetısyenler soyluyolar ozellıkle elma sırkesının(ender saraci,talyan kumeli) belki kilo aldırıcı bı etkısıde vardr ama yag yakıcı etkısıde hayli yuksek bn iyi gelcegıne ınanıorum 5-6 kılo fazlam var bn kendımı boyle begenıyorum ve kılomdan mutluyom ama vericem şu 6 kıloyu zayıflayamazsın dıyenlere inat:)

arkadaşlar bende pelincanın sandaloz sakızı ve elma sirkesi tarifine cumartesi başladım.Ben kolayı kilo
veremem. verdiğimde bende haber vereceğim.

bugün kızılaydaki mağazalardan birine girdim 42-44 beden pantolonların hiç birine giremedeim çok moralim bozuldu.diyette devam.pes etmek yok.

kötükedihüsobugün kızılaydaki mağazalardan birine girdim 42-44 beden pantolonların hiç birine giremedeim çok moralim bozuldu.diyette devam.pes etmek yok.

arkadaslar kolay gelsinhihoyyytkaydirigubbakcemile2

1.76 boy,55 kiloyum..

hamile kalmadan önce bir kac kilo vermek istiyordum...diyet topiklerini vs incelerken bu formul bana hep cok basit hem kolay uygulanir geldi..hemen tedarik ettim..

sonucta sandaloz sakizi + elma sirkesi tableti(burada tableti satiliyor elma sirkesinin) ile 1 ayda 3-4 kilo vermistim...

test ettim,onayladim...kesinlikle tavsiye edebilirim...

bu vasitayla arkadasimiza tekrar tesekkür etmek istedima.s.

yurtdisinda yasayan arkadaslar sandaloz sakizi =>>>sandarakharz olarak geciyor almanya da...ben ebay´den almistim...

Sevgili cannisan, ben hipotiroid hastasıyım ve çok zor kilo verebiliyorum.Ama sandaloz sakızı+ elma sirkesi ile 5 günde 3 kg verdim..Yani bence sizde kilo verebilirsiniz.Deneyin derim. Aç kalmadım.Diyet yapmadım. Yürüyüşüme bile çıkmadım hem de...Sevgiler

bütün yazılanları baştan sona okudum gaza geldim bende başlicam benide sevin a.s.

Arkadaşlar slm bn bu siteeye yeni üye oldum yazdıklarınızı okudum benimde kilo poroblemim var ama nae yaptıysam kilo veremedim .bu sandoloz taşını tek başına kullansak nasıl olur vede nasıl kullanıcaz sirke mideme dokunuyo dımlarınız için tşkrlr

kızlar eşim de gaza geldi tüm malzemeleri aktardan aldı bugün yarın sabah başlayacak şimdi son kez olmak üzere evdeki dondurma ve tatlıları tüketiyor benim de 4-5 kilo fazlam var ama şu an emzirdiğim için beklemem gerekiyor bakalım benim kociş kiloları versin ben de bebişimi memeden kestiğim zaman başlayacağım gelişmelerden sizleri de haberdar edeceğim:))

pelincan aşkım sana bişey soracam ben 4 gündür sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanıyorum ama henüz hiç kilo veremedeim.ben yoğurtu hergün koca bir kase yiyiorum bununla ilgili olabilirmi bana bi yardımcı olursan çok sevinirim.

nurcandan mesajını şimdi gördüm bitanem bende hipotiroid hastasıyım.uzun zamandır kilo vermeyi bırak kılom her gün artıyor bakalım bu defa ümitliyim.

a.s.kuşum,yoğurt yemenin kilo verememenle alakası yok.bir çok insan kilolarını yoğurt ve elma yiyerek veriyor. bence senin sorunun metabolizman olabilir.sakın pesetme. yağların parçalanmış ve vucuttan heran atılacakmış gibi düşün.bu topikte bu formüle başlayıpta kilo veremeyen yok bacım. devamet

NURCANDAN senin yazılarını merakla takipediyorum.ve sen kilo verdikçe bütün topik gaza geliyoruz. bende 61 e düştüm çoook mutluyum.azmin hepimize güç veriyorrrrr

kızlar bu sayfadaki herkez lütfen birbirine teşekkür REPi varsin ben repleşmeye başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…