Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Pelincican bişey sormak istiorum. Bu formülü en fazla ne kadar uygulamak gerekli acaba 3 ay uygulamak fazla olur mu. bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

Pelincican bişey sormak istiorum. Bu formülü en fazla ne kadar uygulamak gerekli acaba 3 ay uygulamak fazla olur mu. bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

:dance:senin adına çok sevindim. bende senle beraber başlamıştım inanbana bende hersabah güne mutlu başlıyorum.62 kiloya düştüm 65 kiloydum. gelelim soruna:bu formülü kilolarını verenedek rahatlıkla kullanabilirsin.bütün yağların yandıktan sonrada 3 ay funda yaprağı demleyip içilecek birdaha geri almamak için

ben bu sakizi nerden bulacam internet uzerinen alinabilir mi.... danimarkada boyle seyler satilmiyor... zayiflama ilaclari doktor recetesiz vermiyorlar...

internette sandaloz sakiz karisimi diye bisey buldum, yesil bi kutu icinde kekik funda yapragi falan var o mu kullandiginiz

sandaloz sakızlı yeşil karışımdan değil bu.sende danimarkada bulabilirsin. sandal ağacının özü dersen belki anlarlarcokacimcoook

canim ben 1 sene once kullanmistim reductili... 1 ayda 7 kilo verdim. cok istahli bir insandim ben,reductil insanin istahini inanilmaz olcude kapatiyor.hicbirseyi koymak istemiyorsun agzina.onceleri bas agrisi ve agiz kurulugu yapiyor.sonra basagrisi da geciyor.agiz kurulugu zaten su icirdigi icin iyi oluyor...annem de cok kiloluydu ve 10 kilo verdi... evet 1 ayda 10 kilo cok ama bunu bilerek vermedi,ilac insanin istahini tamamen kapatiyor...ama soyle ki kilo fazlasi 20 den az olanlara tavsiye edilmiyor ki bende cok evhamliyimdir,cok arastirdim,biliyorum yani...merak edenler icin,aliskanlik yapmiyor,biraktiginda istah acilmiyor cunku mide kuculmus oluyor...dikkat etmeye devam edlirise kilo almak cok zor...
bu arada konu sandoloz sakiziydi,sevgili pelincan..umarim silinmez mesajim yerimseniben

kızlar aradığınız her sorunun yanıtı burdacokacimcoook

bilgilerin için çok teşekkürederim.beni ve bütün topiği aydınlattın.

:dance:seninadına çok mutlu oldum gelişmeleri merakla takipediyorum.senin buişi başaracağına hiç şüphem yok devam.

Selamün Aleyküm

Bende gecen gun sandoloz sakızı almıştım elma sirkemi de sonunda bugün tedarik edip hemen başladım.
Aslında bi kaç gündür kullanıyodum sandoloz sakızınıda böyle seylerden hiç anlamadığım için fark varmı yokmu kestiremedim.
Bugün çok acı bi olaylada karşılaştım.3 haftadır yarım yamalakda olsa devam ettiğim bir rejim sonrası kilo veremediğim gibi birde 2 kilo almışım

Aslında tartıda doğrumu bilmiyorum sokaktaki tartılardan birinde tartıldım.Tartıya çıkmadan önce sevecn yaklaştığım o küçük çocuğu tartının üzerinde 2 kilo fazlamıda görünce ortadan yok etmek istedim.

Velhasılı aldığım kilolarında verdiği etkiyle hemen başldığım sandoloz sakızı ve sirkeli suyun doğurduğu sonuçları paylaşmak için can atıyorum.
Tabi olumlu bi sonuç doğurursa.

ya bayanlar ben hollandada bu sandoloz sakizini nerde bulabilirim lutfen cevap yazin basenlerden kilo vermem lazim acil..

merhabalar ya burdan bir arkadaşımız 20 kilodan az olan kullanamaz demiş ben 57 kiloyum 50 olmak istiyorum yanlarda ve basenlerde kilom var eğer 20 kilodan az olan kullanamazsa o zaman bende kullansam işe yaramıyacakmı yardım etseniz bi lütfen :uhm:

:dance:kesinlikle böylebirşey yok ben o mesajı kaçırmış olmalıyım yoksa mutlaka müdahale ederdim.çok kilosu olanlar bizden birazdaha fazla yağ yakarlar bu yöntemle ama bize zararlı yada bizim kilo vermememiz sözkonusu bile olamaz.ben 160cm boyum65 kiloyla başladım 2 haftada aç kalmadan 3 kilo verdim. için rahat olsun hem sağlıklı hem ucuz başka yöntem yok,

yaa bn denemek ıstıorum ck hemde ama bn ck sey denemek ıstıyorum lahana hapı olsun exdox dıe bı hap var onu lotos bi cok hap annem hıc bırıne ızın vermıyo yas kac olursa olsun annem sonuc bunu soyledım ikna oldu ama bn rahat edemıyorum sımdı gercekten zararı yok dımı???lahana hapın deneyen varmı?bu arada pelin saol!

:ecrin_bebek:tatlım anneni anlayabiliyorum. insan kendine her yöntemi rahatlıkla dener ama söz konusu evladın olunca çok daha hassas davranılır.lahana hapını hiç bilmiyorum nadide sultan öyle zayıflamış diye duydum.sandaloz sakızlı formülü uygulamanda hiç bir sakınca yok

kullanma talimatlarımız.kolay gelsin

ya bayanlar ben hollandada bu sandoloz sakizini nerde bulabilirim lutfen cevap yazin basenlerden kilo vermem lazim acil..

a.s. canım benim sandaloz ,sandal ağacının özüymüş yurt dışında aktara sor belki vardır.TÜRKİYEye dışardan italediliyormuş

yeni giren ve merak edenlere

alsam mı almasam mı ya ama ben alırsam sadece elma sirkesini alacağım sandaloz sakızıyla uğraşamam valla naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…