k1zlar bende de pek ise yaramadi motivasyonum bozuldu o yüzden biraktim bi kaç gün sonra tekrar son bi kez deneyebilirim o zaman yine yazarim
PELİNCAN 10/06 da bunu yazmışsın ''günaydın arkadaşlar 60 kilodayım ama birçok kıyafetime sığabiliyorum.bölgesel acayip erimişim.hepinize kolay gelsin.''
bugun okuduğum yazında 64 kilo olduğunu yazmışsın demekki sandaloz o kadarda etkin bir zayıflama sağlamıyor ya da zayıflatıyorda belli bir süre sonra kiloları tekrar aldırıyor..
Arkadaşlar bugün 81.500 olmuşum. kesinlikle mucize bir formül. Bu hafta pek dikkat edemedğim halde kilo verdiğime inanamadım. Pelincan sana binlerce teşekkür benim gibi zor kilo veren biri bile bu yöntemle kilo vermeye başladı. Spor yok diyet yok. Sadece akşamları tek çeşit yemek yiyorum. Her öğünde 2 dilim ekmek yiyorum.
Başlangıç tarihim : 06,11,2008
Başlangıç kilom : 82.500
Şuanki kilom : 81.600
Hedefim : 70
pelincan merhaba canım 5 i bir yerde çayı içmek mecburimi bir ara içmiştim şimdi hiç içim almıyor
arkadaşlar bu sakız günlük diye geçen bitki mi resmi ona benziyo:uhm:
tatlım beşi biyerde çayıda malesef şart. tadı çıkda fena değil,biraz zorla kendini
ya kızlar ben sanırım tam cahilim.bu beşibiyerde çay nedir tam olarak.benim 6-7 kilo fazlam var.ve 15 gün sonra sevgilimin yanında olucam biraz kilo versem hemen diyorum.beni bilgilendirirseniz hayrına çok sevinirim=)
öpüldünüz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?