Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bugün 81.500 olmuşum. kesinlikle mucize bir formül. Bu hafta pek dikkat edemedğim halde kilo verdiğime inanamadım. Pelincan sana binlerce teşekkür benim gibi zor kilo veren biri bile bu yöntemle kilo vermeye başladı. Spor yok diyet yok. Sadece akşamları tek çeşit yemek yiyorum. Her öğünde 2 dilim ekmek yiyorum.

Başlangıç tarihim : 06,11,2008
Başlangıç kilom : 82.500
Şuanki kilom : 81.600
Hedefim : 70

ay 3. günde ben unuttum bugün içmeyi off yaa senağlama üstünede bugün boyoz gewrek ne warsa bi güsel yedim bugün oburluğum tuttu sanırım teminde 1 parça pasta yedimm çok utanıyorum ya neyse yarın tekrardan başa sarıyorum sabahları içiorum ben sadece inş. faydasını görürüm 60 ım gerçi oyüzden zaten adapte olamıyorum bi türlü ama irademe artık sahip çıkmalıyım çünkü hedefim 55kaydirigubbakcemile2

k1zlar bende de pek ise yaramadi motivasyonum bozuldu o yüzden biraktim bi kaç gün sonra tekrar son bi kez deneyebilirim o zaman yine yazarim

canım benim ben geçen sene bu küre başlamadan önce 65 kiloydum derken bunu duydum başladım 1.5 ayda 7 kilo verdimve ardından yaz tatiline çıktık ne güzel bir vucudum olmuştu sanki hiç kilo almayacakmışım gibi çok fazla yemeye başladım 1.5 ayda verdiğim kilolarımı aylar sonra geri aldım 2 hafta önce yine başladım bu sabah tartıldım 63 kiloya inmişim geçekten tavsiye ederim hem ucuz hem zahmetsiz...ilgin için çok teşekkür ederim

günaydın tatlım sen bu azimle 70e çok çabuk ulaşırsın. azmin bu sayfadaki herkese örnek olsun. sakın bırakma senin yazılarını okurken bende iyice motive oldum....kızlar bu sayfada hepimiz teşekkürlerimizi rep şeklinde verelim.repleşelim

Bende sandaloz sakızını buldum arkadaşlar inşallah içtiğim flora çayı bittikten sonra başlayacağım Bu arada forumda moral veren arkadaşlar çok sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar denizli yağışlı hava kapalı ama ben çok mutluyum 62 kiloya inmişim darısı sizlerin başına

güzel hatunlar size bir sorum var aranızda redüktil kullanan varmı.geçenlerde bir arkadaşımı gördüm kadına bakakaldım acayip zayıflamış ,hiçde yüzünde diyet kırışıklığı yoktu redüktil kullanmış 67 den 53 kiloya inmiş.bunu kullanan arkadaşım kendisi doktor bana ben kullandım ama sana tavsiye etmem dedi yan etkilerini bilen varmı aranızda.bildiğim tek yan etkisi ağız kuruluğu yapıyormuş sizin bilgileriniz neler?

pelincan merhaba canım 5 i bir yerde çayı içmek mecburimi bir ara içmiştim şimdi hiç içim almıyor

tatlım beşi biyerde çayıda malesef şart. tadı çıkda fena değil,biraz zorla kendini

ya kızlar ben sanırım tam cahilim.bu beşibiyerde çay nedir tam olarak.benim 6-7 kilo fazlam var.ve 15 gün sonra sevgilimin yanında olucam biraz kilo versem hemen diyorum.beni bilgilendirirseniz hayrına çok sevinirim=)
öpüldünüz:ecrin_bebek:

pelincan öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler her şey iyi güzelde sandoloz sirleli su falan fakat 51 yerde çay canımı sıktı ben kekikten nefret ederim diğer ikisini yapsam 51 yerde çayı içmesem olmazmı

bn bişey sormk ıstıorum yeni uyeyım ama hep takip ettım sımdıde merk edıorum sandoloz sakızını kullanırken hıc mı tatlı yk yanı yersek hiç mi etki gostermez???

arkadaşlarım kimimiz kekik sevmiyor,kimimiz tatlı yemek istiyor evet haklısınız ama sonucu görünce ucunda mutlu olmak var.harika yağsız bir vucuda sahip olmak var.canım benim kekiği bende sevmem ama beşi biyerde çayınıda tam kullanmak lazım.tatlıya gelince kural değişmez çaya şeker bile yasak.canlarım bu sayfadaysanız zaten kilo vermek için bir adım atmışsınız demektir.inanıyorum bir ay sonra bu sayfada ince belli dar kalçalı hatunlar olucaz hepimiz. devam kızlar vuslata az kaldı

Arkaaşlar sakın vazgeçmeyin her çarşamba tartılıyorum gözlerime inanamıyorum. haftada en az 1 kg veriyorum. rejimsiz sporsuz mucize bir formül bu. 2 haftada 2.5 kilo verdim. Ayda kesinlikle 5 kg garantisi var fgibi görünüyor sporsuz diyetsiz

Pelincana binlerce teşekkür

(Başlangıç kilomu yanlış yazmışım önceki mesajlarımda 83.500 ile başladım)

Başlangıç tarihim : 06,11,2008
Başlangıç kilom : 83.500
Şuanki kilom : 81.00
Hedefim : 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…