Kızlar, benden bu kadar.Neler yaptığımı yazdım ve hepinizin değerli vaktini fazlasıyla aldım. Bundan sonra haftada bir kaç kilo verdiğimi rapor edeceğim.Hepinize bol şanslar. Tekrar ediyorum. V a z g e ç m e y i n.
hihoyyytminik kuşum sen daha çok küçüksün. sadece tatlıyı kes ve sende beşi biyerde çayıda iç neden kiloveremeyesin.ben sana güveniyorum.bütün kurallara uyarsan mutlaka kilo verirsin çokda gençsin sen bizden daha şanslısın metabolizmanda genç olduğu için çabuk hızlı kilo verirsin. gelişmeleri bizimle paylaş sakın kiloları derdetme
Kardeşlerim..Ablalarım...Arkadaşlarım..
Yok.Yok.Kimseye alınmadım..Bu sabah amcamı kaybettik...en kısa sürede yazacağım...bekleyin hiçbirinizi bırakmayacağım !!!!!!!!!!
canım başınsağolsun Allah geriye kalanlara sabır versinKardeşlerim..Ablalarım...Arkadaşlarım..
Yok.Yok.Kimseye alınmadım..Bu sabah amcamı kaybettik...en kısa sürede yazacağım...bekleyin hiçbirinizi bırakmayacağım !!!!!!!!!!
ya arkadaşım nerden alınıyor bu salyangoz sakızı banada dermisiniz lütfen :içelim:günaydın kızçeler bu gün yine güne enerjik başladım ne zaman bu formülü uygulasam çok hareketli oluyorum . bayram temizliğim bitti havanında sıcak olması nedeniylede içim neşe dolu. ihtiyacı olana bayram temizliğinde yardıma gelebilirimm
canım bu konuyla ilgili link var ordan ayrıntılı şekilde görebilirsin ayrıca oraya üyelik istemiyor sadece kk ye üye olman yeterlikaydirigubbakcemile5selam arkadaşlar.ben konuyla alkasız bişey soracağım kusura bakmayın.şu kilo cetveli yapıyorsunuz ya bende yapmak istedim.girdim o siteye ama passvord falan istiyor.önce üye mi olmam gerekiyor acaba. o siteye.ingilizce olunca çözemedim. yardım eder misiniz lütfen?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?