Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben 71 kıloydum gecen sene dıyetle 61 e ındım 3 ayda sımdı bı 6 kılo fılan daha wermem lazım.sırkeye pzrtesı basladım ama duzenlı kullanmadım bugun yenıden basladım aktardan 5 ı bı yerde cayıda aldım ıkısnı bır yapcam haftaya persembe tartılcam bakalım ıs eyarıycakmı....ama sandoloz sakızı we sırke bagırsakları cok ıyı claıstrıo onu anladım:)

bende hiç biri olmadı canım :S demekki kullanırken hata yaptım :S

nsıl kullandıgını tarıf edermısn belkı yanlıs yapıosndr

canım yemeklerden yarım saat önce misket kadar sakızı koparıp ağzıma atıyorum toz oluyor zaten bir su bardağı ılık suya bir yemek kaşığı sirke koyup içiyorum ama hepsini bitiremiyorum yarısını ancak:kedi:

sabah ve aksam aynısını yapcaksın ıste dogru yapıomussun :):)bnce kılo wermenın en ıyı yolu bı hedefın olması hırs yapmaktr bn anca oyle werdım 10 kılo

sabah ve aksam aynısını yapcaksın ıste dogru yapıomussun :):)bnce kılo wermenın en ıyı yolu bı hedefın olması hırs yapmaktr bn anca oyle werdım 10 kılo

günde bir saat yürümemde cabası.. :sinifsinif: bu ay sonuna kadar kullanıcam fayda göremezsem bırakırım sanırım mafoldumben

bı doktora gttınmı belkı sende troıt wardr troıt warsa kılo cok cok zor verılıyormuss baktr bı ıstersenn..

bı doktora gttınmı belkı sende troıt wardr troıt warsa kılo cok cok zor verılıyormuss baktr bı ıstersenn..

oda benim en kötü huyum :/ anca ölecek gibi oluyorum ondan sonra doktora gidiyorum :/

kucuklukten beri kiloluyum bıktım yahu :/

ozel mesaj atabılmek ıcn sıtede en az 50 mesaj yazı yazman gerekıomus bnm daha 20 mı ne bn ozel mesaj atamıyorum o yuzdentamam dedıgın gbı yarın baslıyalım kım daha cok kılo vercek bakalım ... ıstersen sanada kılo cetvelı yapalım bnmkı gbı:)

süper olur canım : ) kimbilir belki bende gaza gelir zayıflarım. :/

çok çok sağol tatlım :) 20 mesajıda tamamlarsın bu gidişle

bu sıtede kılo cetvelının nsıl yapıldıgının lınkı vardı dur onu buluyum hemen:)atıyım sana

yaw lınkı buldum ama lınkı atmak ıcınde 100 mesaj yazmak laızmmıs sıtede cıldırıcam sımdı

hangi konu baslığı altında canım söylersen bende bakayım :) yapmaya calısırım :)

saol yardımların için :)

butterfly sonunda 50 mesaj yazdım formda sana ozelden msj atabıldım...kılo cetvelı nsıl yapılıo attıgım o sıtede yazıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…