• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi (SANCILI GAZ ) ACİL YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Neslihan ozer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
29
30
3
26
Kizim daha 3 buçuk aylik ve gazdan geceleri uyumuyor bunun için rahatlamasi icin ne yapmam lazım bildiğim her yöntemi denedim olmuyor😔

Bebek yagi ile masaj..
Fakat en önemlisi yediğiniz gıdaları gözden geçirip diyetinizden çıkarmanız.. deneme yanılma yoluyla bulursunuz ..bn sut ürünü ya da nakliyatlardan bazılarını yediğinde gaz ağrısı yaşadı bebeğim.. bu bünyeye göre değişir.. belki sizdede ise yarar diyet

Kizim daha 3 buçuk aylik ve gazdan geceleri uyumuyor bunun için rahatlamasi icin ne yapmam lazım bildiğim her yöntemi denedim olmuyor😔
Valla oğlum o kadar gazlıydı ki en son kimyon verdim suyla karıştırıp.
Çok rahtalamıştı.
Doktor olmaz falan demişti ama kıvranma sına dayanamıyorduk artık

bizim de başımıza gelmişti instada ayşeebe var mutlaka takip edin arkadaşlar onun sayesinde şifa bulduk şöyle yapıyordu bir video da gaz sancısı çeken bebeği almış önüne bebeğin sırtı kızın göbek tarafında bebeği bacaklarının üstünden tutmuş eline oturtmuş şekilde sağa sola hafif hafif sallar gibi getirip götürüyor. bir baktım bebek uyudu ellerinde işten eve gelince hemen tutum bizim oğlanı ne gördüysem yaptım ama nasıl gaz çıkartıyo bir baktım bizimki de uyudu allah razı olsun ondan. :KK16:

bizim de başımıza gelmişti instada ayşeebe var mutlaka takip edin arkadaşlar onun sayesinde şifa bulduk şöyle yapıyordu bir video da gaz sancısı çeken bebeği almış önüne bebeğin sırtı kızın göbek tarafında bebeği bacaklarının üstünden tutmuş eline oturtmuş şekilde sağa sola hafif hafif sallar gibi getirip götürüyor. bir baktım bebek uyudu ellerinde işten eve gelince hemen tutum bizim oğlanı ne gördüysem yaptım ama nasıl gaz çıkartıyo bir baktım bizimki de uyudu allah razı olsun ondan. :KK16:
Youtube kanalı da var mı acaba

Canım önce hakiki zeytin yagi varsa 3 4 damla kadar ver sonra karnına guzel ce masaj yap ve bacaklarını karnına doğru kir biraz karnına doğru bastır cani yanmayacak şekilde fark edeceksin zaten sen bacaklarını bebegin karnına doğru kirdikca oda ikinacak gazi çıkar ve rahatlarsiniz 😍

1. Kirmizi cay olarak bilinen Rooibos Cayi.
Acik birsekilde demleyin, sogumasini bekleyin ve bir cay kasigi kadar verin.
2.Saat yönünde daireler çizerek bebeğinizin karnına masaj yapın.
3. Bebeğinizin sırtına, karnınızın önkolunun üzerinde dururken masaj yapın.
4. Bebeğinizi yuvarlak bir konumda tutmaya çalışın, örneğin dizleri hafifçe kaldırarak.
5. Bebeğinizin bacakları ile bisiklet sürme hareketleri yapın.
6. Bebeğinizin karnını ılık bir bezle ısıtın.
7. Bebeğinizi ılık bir banyoya koyun

Back