aynen ben de bunu hep yaşıorum kıslar yaa..evlen geçer dediler evlendim hala geçmedi yaa tabii sanki biraz daha ağrısı azaldı ama azalması bile yetiyor bana,şimdi de doğum yaparsan diyorlar bunlar laf yaaaaaaa , haa olanlar da var tabi bünye meselesi...benim kıs iken bi hafta önceden belim ağrır adet olduğumda ise 3 gün yataklık olurdum , ne ilaçlar ne doktorlar ne aciller..hepsi bana az geliyordu düşünün..şimdi ise okadar yataklık olmuyorum ama olacağımın ilk birkaç günü belim yine ağrıyor ha diyorum ben adet olacağım bazen de olacağıma işaret etmesini seviyorum ama ..sonra adet olduğumda ise ayaklarımı sıcak tutuyorum bol bol sıcak su yapıp karnıma ve ayaklarıma koyuyorum sıcak torbayı..dr demişti karın ve ayaklar sıcağı sever diye etkisi oluyor haa ilaç da içiyorum ayrıca...ilk birkaç günü geçirene kadar ilaç içince anlamıyorum ..bi de böle pıhtı şeklinde geliyor benim onu vucudum attığında fena hissediyorum bu neden anlamadım dr vajinanın yapısından olabilr demişti bilemiyorum sizde de oluyor mu...geçmiş olsun hepimize