- 23 Kasım 2024
- 121
- 26
- 23
-
- Konu Sahibi deniz101000
Umarım vardır :)Ayy saat başı bakıyorum çatlıcam kaset teste güvenip kendimi üzmek istemiyorum
Benim Bat aynı 7 gün var ama rabbim nasip eder inşallahUmarım vardır :)
Benimde bat 24-25 Aralık 7 gün var
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı . Bende yumurtlama çarlama günlerini değerlendirdim. Sizin kaçıncı gün ?
Umarım vardır :)
Benimde bat 24-25 Aralık 7 gün var
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı . Bende yumurtlama çarlama günlerini değerlendirdim. Sizin kaçıncı gün ?
ayyy bende mi kan versem acaba. Testlerden çok ağızım yandı benim. KorkuyorumBenim Bat aynı 7 gün var ama rabbim nasip eder inşallah
Canım evim karanlık net çıksın diye öyle yaptım :) Buda kapalı haliBi de neden kaseti açıp bakıyorsunuz öyle farklı mı oluyor ben hiç bakmadım da daha önce ondan sormak istedim
uykudan uyandıracak kadar guclu agrı olmaması lazım. ya da agrı esıgın dusuktur bılemem. kan sonucun cıktı mı?Kızlar günaydın,
Az önce sancıyla uyandım. Zaten son 4 5 gündür adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum.
İlk idrarla erken gebelik testi yaptım aşağıya koydum. Bu sancılar normal mi adetime 1 hafta kaldı. Ama hiç normal değil bildiğiniz adet sancısı gibi. Doğurganlık günlerini hep değerlendirdik eşimle. Acaba tutma şansı var mı dün hastaneye beta hcg verdim bugun yarın sonuç çıkınca sizinle de paylaşırım. Bir bakarsanız çok sevinirim. Başta psikolojik sandım bu ağrıları ama bu kadar da değil yani akıntımda var bu arada
Rica etsem fotoğrafla oynamadan atabilir misin ince bi çizgi var gibi kan testi verdin mi canım?Benim testime de bakabilir misini