- 18 Ocak 2024
- 279
- 63
- Konu Sahibi deniz101000
Kan sonucunza enabızdan mı bakıyorsunuzAcı eşiğim düşüktür malesef yine de kan sonucumu bekliyorum hala gelmedi sonucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sonucunza enabızdan mı bakıyorsunuzAcı eşiğim düşüktür malesef yine de kan sonucumu bekliyorum hala gelmedi sonucum
EvetKan sonucunza enabızdan mı bakıyorsunuz
Enabıza geç düşebiliyor kan testi verdiğiniz hastanenin sitesine bakın mutlaka orda hemen çıkıyor
İstemediğiniz bi şeydi sanırım. Kan testi yaptırın bence çok geçmeden. Başka ne diyebilirim bilmiyorum.Testi attım maalesef ama 2 gün önce kaset test yaptım onda da silik çizgi vardı 2 yıldır hiç bir koşulda silik görmedim o yüzden korkuyorum
Bi bakayım teşekkür ederimEnabıza geç düşebiliyor kan testi verdiğiniz hastanenin sitesine bakın mutlaka orda hemen çıkıyor
Hayır hayır aksine 2 yıldır istiyoruz fakat sonuç hep negatif bu testteki gibi hiç bir zaman hayali çizgi bile görmemiştim o yüzden emin olamıyorum negatif olursa diye korkuyorumİstemediğiniz bi şeydi sanırım. Kan testi yaptırın bence çok geçmeden. Başka ne diyebilirim bilmiyorum.
Ben de saat kaç oldu hala sonucu bekliyorum.Hayır hayır aksine 2 yıldır istiyoruz fakat sonuç hep negatif bu testteki gibi hiç bir zaman hayali çizgi bile görmemiştim o yüzden emin olamıyorum negatif olursa diye korkuyorum
Çıktı mı sonuçlarınızBi bakayım teşekkür ederim
inşallah bu sefer istediğin sonucu alırsınnnHayır hayır aksine 2 yıldır istiyoruz fakat sonuç hep negatif bu testteki gibi hiç bir zaman hayali çizgi bile görmemiştim o yüzden emin olamıyorum negatif olursa diye korkuyorum
Keşkeeee çatlıcamÇıktı mı sonuçlarınız
İnşallah vardır yazın mutlakaKeşkeeee çatlıcam
İnşallahhhhİnşallah vardır yazın mutlaka
Benimde 1 hafta önce <1.20 çıkmıştı yarın regl günüm bakalım olmazsam tekrar vericem bazen yükseliyormuşAma reglime 7 gün var nasip işte ne diyeyim.