Sancaktepe

Yok artık bunları duyduktan sonra hiç biri gözümde kalmadı artık dudullu bile cennet gibi gelir gözüme :halay: ev almayı dusunuyoruz ama 1+1 250-280 bin gibi bir butce ayırdık dudulluda bulunur heralde, birde cekmeköy metro durağının orası olur anca olursa

Dudullu da oturuyorum ve emin olun Sancaktepe ye göre çok daha iyi ve merkezi bir yer.buranin en sorunlu yeri sancaktepe ye yakın olan emek mahallesi dir.buarada da dahi en oturulması evler 300 civarı.istanbulu pek bilmiyorsunuz galiba.daha önce dediğim gibi ille Sancaktepe diyorsanız meclis mahallesini tavsiye ederim.birde Çekmeköy madenlere civarı iyidir.bu aradadaha önce yazmıştım metrogarden (AVM)Dudullu metro da açılmadı ama test sürüşü yapılıyor yapılıyor.bir kaç ay içinde açılır diye biliyorum.

Son düzenleme:
Tam butceniz ve islerinizin yeri nedir?

Biz yatirimlik ev bakiyoruz. Kucukyali (maltepenin en iyi semtlerindendir bostanci bagdat caddesi vs yuruyus mesafesi. Deniz kenarinda hos bir semt) 260a 1+1 bulduk mesela.
Ama site degil. Sıfır binada güzel bir ev.
Sizin baktiginiz civarlar degil ama sahsima gore oralardan cok cok nezih bir yer. Metro da var. Kadikoye 20 dk gibi suruyor metroyla. Aileniz istanbuldaymis bence siz gelip biraz gezin.

Yok artık bunları duyduktan sonra hiç biri gözümde kalmadı artık dudullu bile cennet gibi gelir gözüme :halay: ev almayı dusunuyoruz ama 1+1 250-280 bin gibi bir butce ayırdık dudulluda bulunur heralde, birde cekmeköy metro durağının orası olur anca olursa
Dudulludan ev almayın çok pişman olursunuz ben Ümraniye merkezden size evimi satabilirim şimdi özelden yaziyorum

Dudullu da oturuyorum ve emin olun Sancaktepe ye göre çok daha iyi ve merkezi bir yer.buranin en sorunlu yeri sancaktepe ye yakın olan emek mahallesi dir.buarada da dahi en oturulması evler 300 civarı.istanbulu pek bilmiyorsunuz galiba.daha önce dediğim gibi ille Sancaktepe diyorsanız meclis mahallesini tavsiye ederim.birde Çekmeköy madenlere civarı iyidir.bu aradadaha önce yazmıştım metrogarden (AVM)Dudullu metro da açılmadı ama test sürüşü yapılıyor yapılıyor.bir kaç ay içinde açılır diye biliyorum.
Yok biliyorum ama 1+1 lee o fiyata hep her semtte o şekilde bulduk neredeyse ama aksilikler çıktı hep, duddulunun hangı mahallelerı ıyıdır pekı sıtelerın yoğunlukta oldugu :/

Tam butceniz ve islerinizin yeri nedir?

Biz yatirimlik ev bakiyoruz. Kucukyali (maltepenin en iyi semtlerindendir bostanci bagdat caddesi vs yuruyus mesafesi. Deniz kenarinda hos bir semt) 260a 1+1 bulduk mesela.
Ama site degil. Sıfır binada güzel bir ev.
Sizin baktiginiz civarlar degil ama sahsima gore oralardan cok cok nezih bir yer. Metro da var. Kadikoye 20 dk gibi suruyor metroyla. Aileniz istanbuldaymis bence siz gelip biraz gezin.
Ya ne guzelmış hayırlısı olsun hakkınızda, nişanlım bazı sebeplerdem dolayı site istiyor ısrarla yoksa öyle guzel evler buluyorum ki

Doğma büyüme istanbulluyum. Gençliğim Çengelköy de evliliğim Ümraniye de geçti.

Her yere ulaşım için ideal yerdir Ümraniye. Ama oralar biraz yüksek.

Sancaktepe ve Çekmeköyu dusunmezdim ben. Yerleşim olarak sevmiyorum.

Umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.
Ümraniyenin uygun ama merkezi semtleri nereleridir mesela benimde çocukluğum çengelköyde gecti cok severım

Yok biliyorum ama 1+1 lee o fiyata hep her semtte o şekilde bulduk neredeyse ama aksilikler çıktı hep, duddulunun hangı mahallelerı ıyıdır pekı sıtelerın yoğunlukta oldugu :/

Burada benim en iyi bildiğim Necip Fazıl mahallesi etrafı çok güzel siteler var.benim tavsiyem Ağaoglu eltes güneşi var metroun hemen yakını biraz lüks gibi. ama zaten gelip dolaşmadan bulamazsınız. ben bile buraları iyi bilmemek rağmen ev arasam bir aydan önce iyi biryer bubulamam.bu arada Ümraniye ıhlamur kuyu ve Doğanevler de iyi semtlerdir

Sarigazi merkezde 11 yil oturduk, 14yildir da Yenidogandayiz.Ikisi de sancaktepeye bağlı, siyasi yönünü arkadaşlar yazmış Sarıgazi için aman diyorum. Şuan ise okuldan dolayı Çekmeköy Tasdelene taşınma hayali kuruyorum.Metro oraya da gelecek ve gelmeden bütçenizle 2+1ev alabilirsiniz.Sonrasında yetmeyebilir fiyatlar uçtu bu iki ilçede,metro sonrasını dusunemiyorum

Merhaba hanimlar guncelleme yapmak icin geldim. Kartal soganlikta cok cici bir proje bulduk oralari da baya begendik yaklasik 10 gun sonra ordan ev sahibi oluyoruz. ilginiz icin cok tesekkur ederim :KK200:

Back
X