Sancaktepe

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Hanımlar iyi günler. istanbuldan ev bakıyoruz sancaptepe tarafından ankaradayız, fakat metroya en yakın hangi mahalle neresidir bir türlü arastırmalarımıza ramen sonuç alamıyoruz, sancaptepe tarafında olan varsa özellikle cevap yazabilirmi en yakın metroya hangi mahalleleridir?
Dert oldu artık hep dağbaşında evler cıkıyor önümüze az da zamanımız kaldı, orda butcemize göre evler bulabildik

Son düzenleme:
Bu arada sadece site bakıyoruz, metroya yakın sitelerde önerebilirseniz çok mutlu olurum

Sancaktepe merkezde metro durağı var ama ne zaman açılır belli değil. en yakın Çekmeköy madenlere yakın Metrogarden durağı var oraya da minibüs veya otobüsle kısa sürede gelebilirsiniz.benim size tavsiyem meclis mahallesi olur.ulaşım açısından dediğim metro durağına yakın ve iyi bir semttir.

Sancaktepe metro henüz açılmadı, arkadaş demiş zaten Metrogarden yakın, oraya da otobüsle gidersiniz çok uzak değil. Sözde Çamlık/Madenler de açılacak ama bekleniyor işte halaa açılacak. Yani birkaç sene daha bitmeyecek sanırım bu metro işleri

Heryerde bas bas sancaktepe metro yazıyor inanamıyorum hala acılmadığına, çok tesekkur ederim cevaplar için. Buraya yazmasam öğrenmeme imkan yoktu emlakcılar bile söylemedi

Peki bu resim İstanbul sitesinin oralar nasıldır ulaşımı kolaymıdır fatih mahallesi

Aşağı Dudullu’da siteler var, iki Metro durağının arasında. Oralardan bakabilirsiniz

Aşağı Dudullu’da siteler var, iki Metro durağının arasında. Oralardan bakabilirsiniz
Dudullu için bize gelişmemiş rahat edemezsınız dediler :( he sancaktepenınde öyle cok ahım şahım bıryer oldugunu sanmıyorum ama nişanlım bunu duyduktan sonra tutturdu illa sancaktepe diye ailemde ataşehirde oturuyorlar bilhassa onlara yakın bıryer ıstıyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun

İş yeriniz nerede olacak ona göre yorum yapmak isterim açıkçası
İki yakayida bilirim

Sancaktepe denilen ilçe sarigazi Samandıra Yenidoğan in birlesmesi ile oluşan bir ilçe. Metro henüz yok. En yakın metro cekmekoy madenlerde.

Fatih magamahal demissiniz, hangi ilçedeki?

Dudullu için bize gelişmemiş rahat edemezsınız dediler :KK43: he sancaktepenınde öyle cok ahım şahım bıryer oldugunu sanmıyorum ama nişanlım bunu duyduktan sonra tutturdu illa sancaktepe diye ailemde ataşehirde oturuyorlar bilhassa onlara yakın bıryer ıstıyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun

Ben 3 sene kadar sancaktepede oturdum. Tavsiyem yapma... Dudulluda otur daha iyi. Özellikle merkezde çok fazla pkk sempatizanı var ve çarşının ortasında 24 saat propaganda yapıyorlar. Başka bir mahallesinde şehitlerimiz oldu diye arkadaşım camına Türk Bayrağı asmış, taşlayarak indirmişlerdi camı. Hiç ama hiç tavsiye etmem.

Sarıgazi ve yenidoğan taraflarını asla tavsiye etmem. Tamam son yıllarda yüzde 85 değişim oldu fakat pkk sempatizanları 24 saat propaganda yapıyorlar. En ferah yeri Samandıra mevki. Merkez tabii. Prof. Dr. Necmeddin Erbakan külliyesi yanlarını tavsiye ederim. Egeboyu sitesi var. Metro önüne gelecek. Müstakil aile binalarına da bakabilirsiniz Samandıra bölgesinde.
Ama Çekmeköye taşınma ihtimaliniz varsa. Merkezi güzel ve sessizdir.

Hanımlar cok tesekkur ederim yorumlarınız için böyle oldugunu bilsem asla bakmazdım ordan, ben bu emlakcıları da anlamıyorum daha 2 gun önce aradım kadın ataşehirden metroyla 15 dk diyor metro yokmus haberımız yok, özellıkle soruyorum şu sıte yakınmıdır dıye tam dıbındedır dıyorlar ınsanı nede guzel ayakta uyutuyorlar pes! çekmeköy de aksıne bana ulaşım acısından cok sıkıntılı gelmıstı arastısıgım kadarıyla keske daha önce yazsaydım buraya :KK43: ümraniye de şerif ali taraflarına baktık özellıkle sıte ıstedıgımız ıcın ya aıdatlar yada fıyatlar asırı yuksek cıkıyor karsımıza sancaktepe de sıtelerı daha fazla gördüğümuz ıcın acıkcası orada daha sıcak bakmştım. Çekmeköyde. Mahalle olarak önerebileceğiniz yerler varmı pekı ulaşımı en rahat hatta metronun yanında yakınında olursa çok ıyı olur

Sancaktepe metrosu Sarıgazi semtinde açılmadı halen, ayrıca Sarıgazi'de bir çok olay oluyor texas gibi bir yer anlayacağın. Çekmeköy'ü sana tavsiye edebilirim. Ayrıca senin Sarıgazi'de bahsettiğin siteler açılacak olan metroya uzak ama sarıgazi'de yaşanan olaylarada uzak bu da iyi tarafı.

Hanımlar cok tesekkur ederim yorumlarınız için böyle oldugunu bilsem asla bakmazdım ordan, ben bu emlakcıları da anlamıyorum daha 2 gun önce aradım kadın ataşehirden metroyla 15 dk diyor metro yokmus haberımız yok, özellıkle soruyorum şu sıte yakınmıdır dıye tam dıbındedır dıyorlar ınsanı nede guzel ayakta uyutuyorlar pes! çekmeköy de aksıne bana ulaşım acısından cok sıkıntılı gelmıstı arastısıgım kadarıyla keske daha önce yazsaydım buraya :KK43: ümraniye de şerif ali taraflarına baktık özellıkle sıte ıstedıgımız ıcın ya aıdatlar yada fıyatlar asırı yuksek cıkıyor karsımıza sancaktepe de sıtelerı daha fazla gördüğümuz ıcın acıkcası orada daha sıcak bakmştım. Çekmeköyde. Mahalle olarak önerebileceğiniz yerler varmı pekı ulaşımı en rahat hatta metronun yanında yakınında olursa çok ıyı olur
Madenler’e bakabilirsin. Ben çokta çekmeköyün iç taraflarına gitmeni tavsiye etmem. Oralarda da trafik çok çünkü. Emlakçılara da çok güvenmeyin. Kiraladığınız anda onun sizle işi bitiyor. 1 gününüzü ayırıp kendiniz gezin o bölgeyi. Ona göre karar verirsiniz.

Yok artık bunları duyduktan sonra hiç biri gözümde kalmadı artık dudullu bile cennet gibi gelir gözüme :halay: ev almayı dusunuyoruz ama 1+1 250-280 bin gibi bir butce ayırdık dudulluda bulunur heralde, birde cekmeköy metro durağının orası olur anca olursa

Yok artık bunları duyduktan sonra hiç biri gözümde kalmadı artık dudullu bile cennet gibi gelir gözüme :halay: ev almayı dusunuyoruz ama 1+1 250-280 bin gibi bir butce ayırdık dudulluda bulunur heralde, birde cekmeköy metro durağının orası olur anca olursa
Neden Çekmeköy'ün semti Taşdelen'e bakmıyorsunuz? Orayada metro gelecek ve çok nezih bir semt ayrıca o paraya 2+1 bulabilirsiniz rahatlıkla

Doğma büyüme istanbulluyum. Gençliğim Çengelköy de evliliğim Ümraniye de geçti.

Her yere ulaşım için ideal yerdir Ümraniye. Ama oralar biraz yüksek.

Sancaktepe ve Çekmeköyu dusunmezdim ben. Yerleşim olarak sevmiyorum.

Umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.

Back
X