• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal oyun bağımlısı eş yardım edin

zeytnhanim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
28
9
1
29
İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum

İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum
Neden böyle sorumsuz vurdumduymaz bir adamdan çocuk yaptın ki? Üstelik seni yok sayıyor ve aşağılıyor hatta neden böyle bir insanla evlendin? Hep böyle miydi

Neden böyle sorumsuz vurdumduymaz bir adamdan çocuk yaptın ki? Üstelik seni yok sayıyor ve aşağılıyor hatta neden böyle bir insanla evlendin? Hep böyle miydi
Başta boyle olsa zaten yapmazdım sonradan değişiyor şekilleniyor insan asla yapmazdım da evlenmezdim de hep ilk eşi ile kiyaslaniyorum

Oyun bağımlılığiyla ilgili sıkıntıları okudukça 10 sene sonraki evlilikleri düşünmek bile istemiyorum.Çoğu evliliğin kadın yada erkeğin oyun bağımlılığı yüzünden bitecek olması beni korkutuyor gerçekten.Şimdiki çocukları görüyoruz ellerinden tablet telefonlar düşmüyor maalesef.Bu bağımlı çocuklar yarın bir gün evlenince konu sahibinin yaşadığı sıkıntıyı yaşayacak eşleri.
Valla sen birşey yapamazsın canım benim.Ya profesyonel yardım alacak,ya çok yorucu bir işi olacak ya bir hobi edinecek yada bir musibet bin nasihattir hesabı ancak birşey yaşayacak da bırakacak.

Yalnız olsam sıkıntı yok hamileyim ailemle de çok bı aramız yok bazen son çıkış olur onun gibi bişey siz şans gözüyle bakarsınız ama o iş karabatak çıkar tam olarak bu durum

Okeyde birini bulmuştur sabah akşam evde yatacak garı kız peşinde dolanacak sende hamile halinle çalışıp onu mu besleyeceksın
Muhtemelen biri de var zaten birileri ya da doyumsuz olduğu için kendini dünyada ki tek erkek sanıyor kadınlar onun etrafında pervane böyle bı dünya içinde yasiyor

Benim ilk evlilik onun ikinci
Çok mu aradınız bu adamı? Yani ben insanların birdenbire değişeceğini düşünmüyorum, bu adamdan hamile kalmanız büyük sıkıntı. Herife bak, evde bütün gün yatıyor, kalkıyor, oyun oynuyor ve hamile karısı hem çalışıyor, hem de önüne yemek koyuyor. Bu işin en büyük sorumlusu sizsiniz, bile bile lades, üzgünüm.

Back
X