Burda birçok konu okudum aslında birde ben yazmak istedim oyuzden uyelik açtım. 7 yıllık evli 27 yaşında memur bir kadınım . 2 çocuğun var 5 ve 1 yaşlarında . Eşimle severek evlendim benden 9 yaş büyük asgari ücretle çalışıyor.ilk senelerde bu kumar olduğunu bilmediğim şekilde oynadığını öğrendim ve alyansimi vererek borcunu ödedik . Daha sonraları kartlarımdan çekim yaptı onları ödedik. En son memur olduğumda arabayı satıp harcagini öğrendim orda kumar oynadığı anladım artık . Bir ayrılma oldu araya aileler girdi be geri barıştık. Daha sonra bir araba aldık aile destekleriyle ve o bu arabayı da yedi . Yine evi terk ettim tabi tedavi olacam diye yalvardı yakardı aylar sonra geri döndüm eve. Ve hamile kaldım .doğuma giderken 100 bin TL tekrar oynadığını öğrendim . Lohusalık fln derken sustum . Son bir yıldır 2 maaş ve 40 bin TL yedi artık canıma tak etti ve çocuklarımı alıp baba evine geldim . Ama eşim okadar sakin okadar iyi bir insan ki ondan başkasıyla kendimi dusunemedigim için ayrılma fikri bana çok zor geliyor . Babama kalsa o benim çilem ve çekmek zorundayım . Kendimi değişik hissediyorum yeni bir hayata başlamak beni çok korkutuyor..