- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
![loversatthelakebykwazyfvp5.jpg](http://img267.imageshack.us/img267/7797/loversatthelakebykwazyfvp5.jpg)
bu gün seninle uyumama tam 31 hafta 6 gün kaldı ömrüm :asigim:
ve ben düğünümüze kadar hergün sana bişiyler yazmaya karar verdim.
düğünümüze günlük misali.
evet kavuşmak zaman alır ama onu da bu şekilde atlatmaya çalışıcam.
bazen herşey gözümün önüne geliyor. nasıl bugünlere geldik neler yaşadık diye.
hiçde kolay şeyler atlatmadık. çok sevdim seni :asigim: ya da birbirimizi :asigim:
hiç pişman olmadım sana ait olmaktan, sadece zaman zaman kendimi yorgun hissettim.
bi evimiz olucak bundan 31 hafta 6 gün sonra. sana ve bana ait. senin ve benim kokumun karıştığı eşyalar dolu olucak evimizde.
birbimizi nasıl büyüttüysek bunca zaman aşkla, eviliğimizide öyle yürütücez eminim.
daha yeni yeni aşka inanmaya başladığımız günler...
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
onlarıda özlüyorum nasıl büyük bir heycanla gelirdim yanına.
gerçi hala öyle bişey kaybetmedim sevgimden, heyecanımdan. ilk buluşmalarımız geliyo aklıma.
hani il ormanına gitmiştik bir keresinde sonbahardı...
oruçluyduk, salıncağa binmiştik ikimizde tahta salıncağa yapraklar dökülmüştü ne kadar romantiktik.
sonra sen omzuma koymuştun başımı koklamıştın beni :asigim:
sonra bi gün arkadaşlarla cafede oturuken sen gelmiştin yanıma otururken nasıl sın ömrüm seni çok özledim deyip saçımı koklamıştın:asigim:
herkesin içinde onure etmiştin beni çok mutlu olmuştum. hala anlatırlar senin o inceliğini.
ben seni bunlar için sevdim işte. daha aklıma geldikçe yazıcam ömrüm. düğüne kadar hergün burda buluşucam seninle ve sana kavuşmaın heyecanıyla :asigim: