Sana en yakın kitabı al ve 70. sayfasını aç 8. cümleyi yaz

Şu bana anlattığın Kosava'daki kadınlar gibi mi?
Wulf dorn, psikiyatrist.

bana en yakın kitabın adı Rabbin için sabret.ancak 70. sayfada sadece üç cümle var.boş geçmeyip üçüncü cümleyi yazayım bende 'mutluluğun adresini insanlar hep uzaklarda aramışlardır.oysa o adresin yeri sıcacık yüreğimizdir.'

Burası bizim için sıcak bir yuvadan, bir evden farksızdı.

Ölü Evinden Anılar - Dostoyevski

"Ne yaparsın, dostum, diye karşılık verdi bana geçen gün, kör olarak yaratılmak kısmetimde yokmuş!"
Andre Gide/Pastoral Senfoni

Yaşlı kadın, kara çantasının dibinden bir bozuk para yığını avuçladı, arasından gerekeni seçti. Füruzan - Parasız Yatılı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büyük mitinglerde bile devrimci grup ile polis karşı karşıya geldiğinde arada en az on metre kalır.

Hakan Günday - Kinyas ve Kayra

Bir kısım tezahürat ve alkışlardan sonra orkestra çalmaya başladı, ama kimse yerinden kımıldamıyordu.

Sarah Jio - Yağmur Sonrası

"Şişman kadınsa yanımdaki iriyarı, samimi gözlerle bakan, sarışın adama bağıra bağıra bir şeyler söylüyordu, kocasıydı herhalde."

Albert Camus - Yabancı

Bazen beni çağırdı, kendisi evde bulunmadı; bazen bana geleceğini haber verdi, gelmedi.

Hermann Hesse - Gertrud

Görüntüler insanın zihninde nasıl da yer ediyorlar.

Mrs. Dalloway - Virginia Woolf

'' Süleyman da kadınlar üzerine on dört yıldan beri kazandığı zaferlerden haz değil, hicap duyuyordu. ''

*M.Turhan Tan- Hürrem*

Mümtaz Turhan tarafindan 1936-42 ve 48 yillari arasinda uzun süreli araştırma olarak yapılmış ve 1950'de "Kültür Degismeleri" adli kitapta yayınlanmıştır.

Tecrubi Psikoloji Çalışmaları 1988

Ahmet Batman/Sabah Uykum

"Alismak kaybetme korkusunu en derin hissettiren duygulardan biri." s.70

Elle tutulur biricik ipucu, Withers'ın çoktan ölmüş olduğunu gösteren ''yokkişiler gönder'' sözcüklerindeydi.

George Orwell - 1984

Öyküler ve filmler bazı oyunlara yön verebilirler, ama temeller, bütün çocukların yüreklerindedir.

A. S. Neill__Bir Eğitim Mucizesi.

Diyarbakır'a döndüğümde ona hiç rastlamadım !

Yılmaz Odabaşı- Sevginin Herkesten Şikayeti Var

"Evin bir yerinde albüme yerleştirmediğin fotoğrafların durduğu büyük bir kutun yok mu?"

Darien Gee - Umut Mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…