Sana en yakın kitabı al ve 70. sayfasını aç 8. cümleyi yaz

Sıkılmıştım, aklımı toparlayamıyordum, havayolu dergisinde tatil beldeleri ve havaalanı hakkındaki bilgileri tepkisiz bir şekilde okuyordum.

Alain De Botton " Aşk Üzerine"

Bu, yukarı aşağı Roma'daki Sen Peter katedrali büyüklüğünde bir bazilika idi. :KK14:

"Kuşkusuz kurallar bunu öngörüyor,o da kurallara uyuyor, çünkü böylece günlük hayatında,kocasının,çocuklarının yanında sahip olamadığı bir yetkiye sahipmiş numarası yapabiliyor."

Devlet-i Aliyye'nin kalbi Topkapı'ya giden yol taş döşeliydi ve bostancı neferlerinin nöbet tuttukları girişinde halk birikmiş,müneccimbaşının saraydan dönüşünü bekliyordu. iskender pala/babilde ölüm istanbulda aşk
gerçekten çok güzelmiş konu.konu sahibine tebrik :)

Ein weiteres schwerwiegendes Problem ergab sich aus Fat Boys blinder Logik bei der Zuteilung der verschiedenen Farben.

Shibumi

ben daha fikrimi söylemeden,"biz nişanlandık" diye bağırdı Bobby. Mart Menekşeleri-Sarah Jio

"Yolda gelirken, kafama taktigim seylein sacma oldugunun farkina varmistim."

Piedra irmaginin kiyisinda oturdum agladim..

Sözlerine ara verdiği süre boyunca alaycı ve kışkırtıcı bakışlarla alaycı Bay G'yi süzdü. :KK14:

"Bütün oyunların temel kuralı nedir?" diye soruyorum.

murat menteş - ruhi mücerret

'Herbir durumda hangi trigonometrik fonksiyonu kullanmanız gerektiğinden emin olun'

Serway fizik kitabı :) ama hayata uyarlarsak anlamlı bi cümle.

X