Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....
ama ben çok manidar bi cümle hayali ile masamdaki kitabı açarken çıka çıka ''öğleden sonra sıradışı birşey olmadı değilmi?'' çıktı. Ahmet Ümit Sultanı Öldürmek.
elleri sıcacık, mis kokuluydu bu kadının, ve rebecca'nın saçlarına çiçekler takar, onu yeşilliklerle bezeli yolları olan bir kentte gezdirirdi... yüzyılllık yalnızlık- gabriel garcia marquez
"Bu son arzumun dehşeti ve imkânsızlığı, çılgınca tutkularımın beni nereye götürdüğünü anlamamda başlıca amil oldu; işte, ancak o zaman kendime geldim ve bende bir gariplik olduğunu sezmeye başladım."
Yusuf kilitli bir kapı kadar kapalıydı; Züleyha kilitlendiği halde anahtarı üzerinde bırakılmış bir kapı kadar davetkardı. (Yusuf ile Züleyha / Sinan Yağmur)
tuhaf görünümlü adam dikkatimi çekti...bir beslemenin günlüğü kathleen grıssom.......... ilk dikkatimi çeken kadın oldu... senden once ben....jojo moyes