Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

ama ben çok manidar bi cümle hayali ile masamdaki kitabı açarken çıka çıka ''öğleden sonra sıradışı birşey olmadı değilmi?'' çıktı. Ahmet Ümit Sultanı Öldürmek.

Neden olmasın? Kundakçı-Chris Cleave

Your brother did not mean that he got drowned but that he got very wet.

Figurative Language I

$82.gif

Son düzenleme:
elleri sıcacık, mis kokuluydu bu kadının, ve rebecca'nın saçlarına çiçekler takar, onu yeşilliklerle bezeli yolları olan bir kentte gezdirirdi...
yüzyılllık yalnızlık- gabriel garcia marquez

O anda tek duam, Nesim'in oradan uzaklaşmış olmasıydı.
Nermin Bezmen/Sır

Hastane tarihinde hiçbir ruh hastasının grup terapi odalarının kapılarını yumruklayıp içeri girmeyi istediği asla olmamıştır.

Irvin Yalom/ Annem ve Hayatın Anlamı

We have not struck, he composedly cries, we have just begun our part of the fighting.

Çiçero verdiği her bilgi karşısında Almanlardan. 20.000 sterlin alıyordu.

Hocamız Askerlik Şubesi'nde yedeksubaylığını yapan Fenerbahçeli Badi Erol'du.. Uzun Hikaye/Mustafa Kutlu

Vak arkadaş burda da askerlik çıktı ya karşıma artık ne diyim ben. Pess!!:25::25:

Son düzenleme:
Baba,icbar ettiler bunlar beni.

" Eh, yetmiş yaşımdan sonra benim de beklemeye direncim kalmadı."

Ataol Behramoğlu__Aziz Nesin'li Anılar.

Milletvekilleri 1 ay içinde 5 birleşim mazeretsiz devamsızlık yapmaları,milletvekilliğini düşüren bir nedendir.
(ANAYASA HUKUKU )

"Hieroglifleri rahat rahat anlıyorum sanmam; bir bilgin açıklamıştı bunları bana."
Prosper Merimee__Belki hüzün, belki de aşk..

"Bu son arzumun dehşeti ve imkânsızlığı, çılgınca tutkularımın beni nereye götürdüğünü anlamamda başlıca amil oldu; işte, ancak o zaman kendime geldim ve bende bir gariplik olduğunu sezmeye başladım."

Oğuz Atay - Tutunamayanlar

Birçok hadis kitabında FİTNELERDEN bahsedilmektedir..

Yusuf kilitli bir kapı kadar kapalıydı; Züleyha kilitlendiği halde anahtarı üzerinde bırakılmış bir kapı kadar davetkardı. (Yusuf ile Züleyha / Sinan Yağmur)

Ah, evet! Bir keresinde tamamen görünmez olduğunu bende hatırlıyorum.

"Teşekkür ederim ama güzelleşmek için böyle bir üç yıla daha katlanamam"

tuhaf görünümlü adam dikkatimi çekti...bir beslemenin günlüğü
kathleen grıssom..........
ilk dikkatimi çeken kadın oldu... senden once ben....jojo moyes

Back