Samsunlular buluşuyoruz

hayatım sen nerdesin merak ettik insan bii haber verir dimiii:mymeka:
ona koyuyoruz almıyor buna koyuyoruz dolmuyor ne olduki bu kıza dedik
sen birdaha not bırakmadan ortadan kaybol bak ben seni napcamklava:klava:
insan sevgidiğini ararmış topikte yoksun msn de yoksun klava:
neyse geldin ya güllerim açtı kızzzzzz :1hug:kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

canım sende az kendine dikkat et kaç gündür temizlik yapıyosun kendini düşünmüyosun bebeğini düşün az dinlen istirat et çok kötüysen kayınvalidene söyle veya eşine

tamam ablacığım kızma bundan sonra haber vermeye çalışacağım anlaştık mi :)) siz nasılsınız,neler yapıyorsunuz?

demekki sadece ben yoğun değilmişim herkes öyle :))

allah yardımcın olsun:Saruboceq: o eşinede söyle pısırık durup seni sakın ezdirmesin bana veya bebeğe bişey olsun gülnur abla seni gebertirmiş deklava:klava:
amannnnn nedir bu kaynanaların gelinlerinden istedikleri yaaaaa kaç aylık evlisin bunlar sizin engüzel günleriniz olması lazım hırla gürle hayat geçermi sıkma canını bıo bol dua et emi hayatım benim dularım da seninle:Saruboceq:
sen ailenle barıştın mı?

kızzzz çok tatlı gelin olmuşsun canım benim :1hug: allah sonunuzuda güzel eder inşallah
yeşil gömlekli ve türbanlı kız var resimde görümce mi?

fatoş naptın bugün kimse yoktu burda sıkıldın mı?birara girdim baktım sen de yoktun

Sıkıldım ablaa, sıkıldım senağlama

Sonra kendimi başka topiklere verdim, paralandım senağlama

Sonra misafirim geldi, kayboldum ortalıktan kaydirigubbakcemile2

Sıkıldım ablaa, sıkıldım senağlama

Sonra kendimi başka topiklere verdim, paralandım senağlama

Sonra misafirim geldi, kayboldum ortalıktan kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: neyse halaya varmısınız kızlarrrr
günümüzü güzel kapatalım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::teytey:

ablacım onar benim dayımın kızları düğünüme tek anne tarafım gelmişti bende onlarla cekindim cok seviyorum onları onlar benden önce nişanlandı bende evde kaldım falan diyordum daha ben esimle sevgiliydim o zman ben onlardan önce evlendim hamile kaldım daha onların bu yaz düğünleri olacak ablacım:):):)

anladıma.s hadi hayırlısı bakalım sen bebek için hazırlığa başladın mı?neler yapıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…