Samsunlular buluşuyoruz

evet tek sorun havalar bence havalar ısınsın tadını çıkara çıkara eğlenelim daha şenlikli olur ohhhhhh buluşma var haydi kızlar halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hala halaya tey tey tey geldim abla coşalım eğlenelim güzelleşelim :))

allahhhh yandan :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
göbecikleri attırı verelim gacılarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

geldim koptum hadi devam... yokmu abla bizden başkası

enson beni burda halay çekerken bıraktınız kayboldunu hala halay çekiyorum ben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

herkes öğle yemeği olayına daldı sanırım gülnur abla bir biz kaldık ama hlayda ne terletti haa bende acıktım şimdi:)

benim de öğle yemeği saatim geldi ve halaydan mıdır nedir kurt gibi acıktım :)) karnımı doyurup geleyim bende , görüşmek dileğiyle...

evet ya sorma herkes yorulmuş bayağı baksana kimsecikler yok ortada bide yemek yedilerse oh valla iyice yorgunluk bastı sanırımmm

heee hee kim demiş yorulduk diye işde geldim burdayım ben horonda ustayım :))

bizi bir arada çok merak ediyorum ya hep oynayacağız yada hiç :))

daha burda çalgısız koptuğumuza göre çalgılı bi yerde düşünemiyorum bzi savunun samsun kklılar geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…