Samsunlular buluşuyoruz

Slm arkadaslar bende geldİm İŞte burdayım ooo muhabbet almıŞ yÜrÜmÜŞ masallah valla benİde haberdar ettİĞİn İÇİn Çok tŞklr nasılsınız

tatlım hoşgeldin nasılsın?heyyyyyyy çoğalıyoruzzz oley oley oleyyyy:teytey::teytey::teytey:

Hb canım yaa bayaĞıdır kopmuŞtum buradan İİİ oldu yaa bİde buluŞursak sÜper olacakk

tatlım benim topiği yeni açtım ama kısa bir süre olmasına rağmen maşşallah mantar gibi türedikk:roflol::roflol::roflol: bende istiyorum ki 3-5 kişiyle toplanmayalım samsun çıkartması ses getirsin biraz daha toplanalım istiyorum ama kızlar sabırsızlaştı artık en kısa zamanda buluşacağız samsunlu tanıdığın varsa davet edebilirsin buarada adım gülnur samsunluyum sen?

merhaba kader, hoşgeldin gülnur abla güneş çekilince sende evemi çekildin :))

merhaba kader, hoşgeldin gülnur abla güneş çekilince sende evemi çekildin :))

kız bacım sorma eve zor attım kendimi çiçeklerime toprak aldım yallah eve:roflol::roflol: bide hava attıydım sahile incez diye allah allah:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet bayağı çoğalmışız tanıdığım var burda tanışmıştık onada tel açacam benim adımda sibel samsunluyum derebahce tarafında ikamet etmekteyim yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim))))):dance:

allah iğlini versin :roflol::roflol: yarışmacı arkadaşlar burda yarışıyor onları geçebilmen için burayı sürekli takip etmen lazım siboş hihoyyythihoyyyt bu rada memnun oldum tatlım Şeniz

kız bacım sorma eve zor attım kendimi çiçeklerime toprak aldım yallah eve:roflol::roflol: bide hava attıydım sahile incez diye allah allah:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: a.s.

:roflol::roflol::roflol: a.s.

olsun sizlerle vakit geçiriyorum daha güzel benim için :dance::dance:kızlar lidyananın bir tarifi var denedim süper ötesi bir lezzet ondan tekrar yaptım fırına atıcan çay da demliyorum haydi gelin banacokacimcoook sizleri çok seviyorum canlarım benimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl bir tarif ablacığım,eline sağlık çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum birgün hepberaber basarız seni inşallah :))

nasıl bir tarif ablacığım,eline sağlık çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum birgün hepberaber basarız seni inşallah :))

hamur işleri bölümünde patatesli kek libyananın tarifi bakarsın bugün krdeşimin arkadaşları gelicekmiş bu tarifi verdim yaptı ama sorguya akşam çekicema.s baklım nasıl oldu benide çağırdı gitmedim ama aklımada vurdu o pasta yemesem şişer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 2 dk. attım tabi canım hepberaberde yeriz senin canın sağolsun kaydirigubbakcemile5

sağol abla ben diyetteyim sen benim yerimede ye bir dilim , bu arada senin dediğin şeyi yaptım bu sabah içtim iğrenç bişey ama inat ettim deneyeceğim en az 1 hafta :))

sağol abla ben diyetteyim sen benim yerimede ye bir dilim , bu arada senin dediğin şeyi yaptım bu sabah içtim iğrenç bişey ama inat ettim deneyeceğim en az 1 hafta :))

sen abla sözü dinle benim dediğimi muhakkak yap evet tadına katılıyorum ama pişman olayacaksın bak ben 34 yaşındayım ve 1 çocuk annesiyim ama herkez bu formu nasıl koruyorsun diyor diyorlar hemen bu tarifi veriyorum allahıma binlerçe şükür kız manken gibiyimmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

maşallah sana o zaman abla aman manken olmak filan değil niyetim 55 kg olayım yeter 3 kg vermem gerek yani :)) benim çaya şeker atmadın değilmi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…