Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin fatoş iyiz canım sen nasılsın? ayşegülle ben dükkanı açtık sen de ilk müşteri:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür ablam hamaratlık konusunda sıkıntı yaşamıyoruz :)) amanda benim itanecik kızım var diye köşe koymadı annem her işe saldı valla :)) gel buyur abla beklerim
naber fatoşcuğum nasılsın?
fatoş topik dükkanı kız başka bişey değil allah iğiliniversin:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyiyim fatoşcuğum,yoğun bir güne başladım yine , bir yandan mal gelir bir yandan müşteri bir yandan ödeme.... hayırlısıyla bugünüde bir atlatsam başka bişey istemem
gerçi benim her ALLAH ın günü aynıda yoğunluğum pazardan sonra zor geliyor yaa , tatile ihtiyacım var sanırım ondandır:))
kızlar bugün hava güzel :dance: eşimde evde şöyle çekirdek aile olarak sahile atalım kendimizi sırnaşık şey ben kaçıyorum sizlere iyi çalışmalar ve bol sohbetler kendinize iyi bakın emin canlarım:teytey::asigim:
oo bol güneşlenmeler o zaman size gülnur abla :))
yıllık izin kullanıyorum canım ama geçen sene yoğunluktan 15 günü 4 seferde kullandım bişey anlamadım yani ama busene 15 gün full izin yapacağım inşallah :)) sen kullanabiliyor musun
?