• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

eeeee bir evin bir kızı olunca anne de seni hamarat yetiştirmiş bak hiç düşünmeden nasıls a kızım var demiş güvenmiş arkadaşlarını çağırmış bacım yardıma çağısaydın beni :roflol::roflol::roflol: ben caddeden 2 sk. yukarıdayım ama fsm de 2 dak. iniyorum bugün sana baskın yaparsm şaşma:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin fatoş iyiz canım sen nasılsın? ayşegülle ben dükkanı açtık sen de ilk müşteri:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok şükür ablam hamaratlık konusunda sıkıntı yaşamıyoruz :)) amanda benim itanecik kızım var diye köşe koymadı annem her işe saldı valla :)) gel buyur abla beklerim
naber fatoşcuğum nasılsın?

çok şükür ablam hamaratlık konusunda sıkıntı yaşamıyoruz :)) amanda benim itanecik kızım var diye köşe koymadı annem her işe saldı valla :)) gel buyur abla beklerim
naber fatoşcuğum nasılsın?

İyiyim Canım benim sen nasılsın ? kaydirigubbakcemile2

fatoş topik dükkanı kız başka bişey değil allah iğiliniversin:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim fatoşcuğum,yoğun bir güne başladım yine , bir yandan mal gelir bir yandan müşteri bir yandan ödeme.... hayırlısıyla bugünüde bir atlatsam başka bişey istemem

ayşegül canım benim evde oturanlar iş diye ağlar sende iş var diye yakınıyorsun sırnaşık şey

iyiyim fatoşcuğum,yoğun bir güne başladım yine , bir yandan mal gelir bir yandan müşteri bir yandan ödeme.... hayırlısıyla bugünüde bir atlatsam başka bişey istemem

Aynen öyle Canım, P.tesi günleri hep yoğun başlıyor. Stesli :bbo::bbo:
Salı olsa bir an önceee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gerçi benim her ALLAH ın günü aynıda yoğunluğum pazardan sonra zor geliyor yaa , tatile ihtiyacım var sanırım ondandır:))

kızlar bugün hava güzel :dance: eşimde evde şöyle çekirdek aile olarak sahile atalım kendimizi sırnaşık şey ben kaçıyorum sizlere iyi çalışmalar ve bol sohbetler kendinize iyi bakın emin canlarım:teytey::asigim:

oo bol güneşlenmeler o zaman size gülnur abla :))

yıllık izin kullanıyorum canım ama geçen sene yoğunluktan 15 günü 4 seferde kullandım bişey anlamadım yani ama busene 15 gün full izin yapacağım inşallah :)) sen kullanabiliyor musun
?

kızlar bugün hava güzel :dance: eşimde evde şöyle çekirdek aile olarak sahile atalım kendimizi sırnaşık şey ben kaçıyorum sizlere iyi çalışmalar ve bol sohbetler kendinize iyi bakın emin canlarım:teytey::asigim:

Bizim yerimize de gez hihoyyythihoyyyt:1hug:

oo bol güneşlenmeler o zaman size gülnur abla :))

yıllık izin kullanıyorum canım ama geçen sene yoğunluktan 15 günü 4 seferde kullandım bişey anlamadım yani ama busene 15 gün full izin yapacağım inşallah :)) sen kullanabiliyor musun
?

Kullanıyorum ama 15 gün bir arada değil senağlama
Yarısı yazın, yarısı kışın :delphin:

kullanıyorsun ya onada şükür :))

merhaba sagomist, öyle bir şansın varsa hiç durma evde koş sokağa, sende benim yerime gezz :(

Slm arkadaslar bende geldım ıŞte burdayım ooo muhabbet almıŞ yÜrÜmÜŞ masallah valla benıde haberdar ettıĞın ıÇın Çok tŞklr nasılsınız

Back