Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buralı değilim eşim istedi gelmek memleketine çok yanlızlık çekiyorum ama
yakakenti duydum güzel bir yer sanırsam .sagolera 2 gün önce nerdeydin ay bende bir seve bilsem ya![]()
evet hiç bir aktivite yok netten bakıyom hep bulamıyom kızım çok bunaldı bende çünkü istanbullyum ben herşey etrafımdayken yok olduAllah yardimcin olsun. :) Benim sevgilim orali da beni ikna etmeye calisiyordu evlenince orda yasamamiz icin. Bende fazla aktivite yok diye pek gönüllü degildim ama..
evet hiç bir aktivite yok netten bakıyom hep bulamıyom kızım çok bunaldı bende çünkü istanbullyum ben herşey etrafımdayken yok oldu![]()
Ayy canim cok iyi anliyorumözellikle istanbuldan gittiysen cok zordur
Bende bilmiyorum maalesef sosyal aktiviteleri. Belki Atakum'da vardir birseyler..
apartman ve mahallemde hiç komşuluk yok bir komşum oldu bu 3.5 ayda oda 1 aya taşıncak bendeki kötü kadar kızım daha 14 mayısta 2 yaşında olcak cnm sordum kreşler 3ten önce almıyolarmalesef oyun grubuda yok burda getiriyim samsun merkeze gitcem artık bulsam feci bunaldı çocukKomsularin nasil peki? Bari o konuda sanslimisin? Kizin anaokuluna gidiyormu? Yoksa cokmu kücük?
aa çok güzel neresindesiniz soruyum sanki çok biliyorumdaben samsunlu değilim eşimin isteği için burdayım :26:
benim de annem bafra nın bi köyünden :) ben temmuzda yeni evlenicem bahçelievler dee çiftliğin devamı diyebilirim sana :) cumartesi günü gelebilirsin aslında çocukla birlikte gidilecek bi yer çünkü
cnm ben pazar gelebilirim ozamanda varmıki çünkü eşim hariç kaybola bilirimaz öğreniyim istiyorum işte gitcek yer bulamıyoz ki öğreniyim bende
birde en merkezi bolca gezilcek sahile yakın birde neresi ay çok sordum kusura bakma
![]()