• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsung s3 şarj sorunu yardim edecek olan?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin :(

Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin :KK43:
Donma problemi yaşıyor musun peki benim kide samsung s3 değil farklı modeli ben donma problemi yaşıyorum,kardeşim iPhone kullanıyor o hiç yaşamıyor.:eek::eek:

Donma problemi yaşıyor musun peki benim kide samsung s3 değil farklı modeli ben donma problemi yaşıyorum,kardeşim iPhone kullanıyor o hiç yaşamıyor.:eek::eek:
Evet yasiyorum berbat bir telefon birde ilk ciktigi zaman almistim verdigim paraya aciyorum

Evet yasiyorum berbat bir telefon birde ilk ciktigi zaman almistim verdigim paraya aciyorum
Ilk aldığımda aldığımız yere götürdüm birşeyler yaptılar düzeldi dediler sonra yine başladı bataryayı takıp tekrar çıkarıyorum sorun gidiyor,başka tanıdıklarından da duydum onlarda yaşıyoruz dediler az para değil.:KK62:

nokia eskisi gibi iyi değil almayın bence. iphone kullanabilirseniz onu alın hem kaliteli hemde donma olayı olmuyor.

bende samsung s4 ve note 3 kullandım hala da kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım ki samsung galaxy serisini çıkardığından beri her modelini kullandığım halde böyle bir problem yaşamadım :KK14:

Ilk aldığımda aldığımız yere götürdüm birşeyler yaptılar düzeldi dediler sonra yine başladı bataryayı takıp tekrar çıkarıyorum sorun gidiyor,başka tanıdıklarından da duydum onlarda yaşıyoruz dediler az para değil.:KK62:
Markası ne telefonunuzun

Samsunglar da şarj sorunu çok var gerçekten, nokia da almayın bence eski kalite yok nokia da
Ben lg g2 kullanıyorum internetten de araştırın şarji gerçekten iyi dayanıyor lg yeni sürümlerin :KK39:

ben ıphone kullanıyorum, tek sorun çok yalnız olması:KK70:
kimseyle iletişim kuramıyor, alışveriş yapamıyor:KK48:

lumia da beş para etmez bence general mobile elit bi araştır on numara telefon hem fiyatı ucuz hemde bir çok telefondan yüksek özellikleri ben hiç bi sıkıntısını görmedim.

;Benim de samsung s3 donuyor. ve sarj problemi var.ben de degistirecegim.Nokia Lumiayida kullandim.tavsiye etmiyorum..Aldiginiza pisman olursunuz.iphone da kullandim.Ama onda da problem vardi..benim aklimda LG G2 ,LG G3 ya da HTC one M7 ,HTC one M8 var.sanirim M8 ile G3 arasinda kaldim.

Lumia kullanıyorum memnun degılım not 4 fiyatı bı dusse hemen alıcam ama çok pahalııııı

Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin :KK43:
S3 mini de cok sarj sorunu oluyor gozlemledigim kadariyla, düzelmiyorsa yapacak bir sey yok gibi :( ben de s4 kullaniyorum sarj sorunu olmadi cok sukur ama donuyor arada. iPhone lar Saglam diyorlar donanimsal olarak ama kullanimi biraz zor sanirim ben iPad kullaniyorum veri aktarimi konusu sikinti biraz :/

;Benim de samsung s3 donuyor. ve sarj problemi var.ben de degistirecegim.Nokia Lumiayida kullandim.tavsiye etmiyorum..Aldiginiza pisman olursunuz.iphone da kullandim.Ama onda da problem vardi..benim aklimda LG G2 ,LG G3 ya da HTC one M7 ,HTC one M8 var.sanirim M8 ile G3 arasinda kaldim.
Fiyatlari uygun mu peki ?

Back