- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
Belki komşu arayan konu sahibi böbrekçi ! Evet kim bilecek di mi?Bilmem, belki de öyleyimdir. Buradaki herkes öyledir. Kim bilecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki komşu arayan konu sahibi böbrekçi ! Evet kim bilecek di mi?Bilmem, belki de öyleyimdir. Buradaki herkes öyledir. Kim bilecek?
Nick de değişmiş :)Evet aradığım tam da bu yakınında biri vardır belki bilgi vermem de bundan evi yeri belli yakınında biri olabilir belki benim tanıdığım komşuları falan tanıyordur neden olmasin evrene mesaj gönderdim :)
Böbrek deyip durmayın yaaa yalnızım zaten çok tır sı yo rum :)Belki komşu arayan konu sahibi böbrekçi ! Evet kim bilecek di mi?
Böbrek deyip durmayın yaaa yalnızım zaten çok tır sı yo rum :)
Anlamadı ben siz aynı kişimisinizmicrosofttan telefondan giris yapınca kar handan cıkmışş :)
Ben gelirim istersen benimde canım sıkılıyormerhaba arkadaşlar samsunda oturuyorum ilkadım 56'lar da 2 yaşında bir kızım var ve biz burda çok yalnızız kapımızı çalan kimse yok eşim de sık sık iş için şehir dışına çıkıyor çok bunalıyorum enerjim kalmıyor kızım için çok üzülüyorum sıkılmasın diye güzel havaalarda parka götürüyorum ama hep yalnız yakınlarda bi komşum bi arkadaşım olsa gitsek gelsek iki sohbet etsek yardımlaşsak can suyu gbi olur ama yok var mı samsunda benim gbi dosta hasret buyurun bi çay kahve içelim dertleşelim isterim çok doluyum çook (
Tubacım içinde samsun geçen bütün konuları hortlatacak mısın?Ben gelirim istersen benimde canım sıkılıyor
Ay hiç güleceğim yoktu napim yeni taşındım sosyalleşmeye çalışıyorum belkiiTubacım içinde samsun geçen bütün konuları hortlatacak mısın?
Birde tarihlerin sonradan farkına vardım hiç dikkat etmemiştim.Tubacım içinde samsun geçen bütün konuları hortlatacak mısın?