Merhaba, yazmadan gecemedim, kendi oglumu okuyormus gibi oldum bir anda ve ilk defa baska birinden ayni seyleri duydum.
Benim oglumda 2bucuk 3 arasi baslamisti anlattiginiz seyler, yabancilarin yanina kesinlikle girmek istemiyordu,bize misafir gelmesinide istemiyordu, fakat sadece ev ortami, disarda restaurant, oyun yerleri,marketler vs vs hic bir sorun olmuyordu gayet rahatti.Doktora goturmek, bir yere goturmek eziyet gibi geliyordu bana artik, cunku girmek istemiyordu agliyordu, zorla girdirincede bagira bagira agliyordu istemiyommm diye.Sizin anlattiklarinizin aynisi kisaca.
Oglum 3yas 2aylikken kizim dogdu, hastahanedede girmek istemedi baskalari varken disarda bekledi ama nasil oldu anlamadan bir anda gecti.Sanirim kardesinin faydasi oldu.Hala arada yapiyor fakat nadir.Kendi adima cok mucadele ettim zorunlu yerlerde, zaten cok biryerlere giden biri olmadigim icin zorunlu olmayan yerlere hic gitmedim.Ama ben hep soyle dusundum; benim oglum biraz zor degisik degisik huylari var, evet guzel birsey degil ozellikle baskalari tarafindan cok garip karsilaniyo fakat benim oglum boyle, bu sekilde kabul etmem lazim, elbet birgun gececek diye dusundum hep.Bir yere alismasi icin cokk iyi tanimasi gerekiyordu ve buda onun karakteri yapabilecegim birsey yok.
Sizde zamana birakin ve ustune gitmeyin, her cocuk bir olmuyor.Alistirmayla filanda alakasi yok.Yurt disindayim ve oglum 18 ayliktan beri 3 yarim gun kres, 2bucuk yasindan beri de okula gidiyor.
Kolay degil, Allah yardimciniz olsun sizinde, biran once gecmesi dilegimle.Uzun oldu kusura bakmayin.