- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
ah cnm benim teşekkr ederim. benim kızımda girdiği ortamda biz yanında duruyosak sorun yok. veya ısındığı ortama çabuk alışıyor. ama anlattım ya 2 kere birine gittik ve zile basıp beklemeye başlayınca çıldırdı sanki ona orada bişey yapacağız. mahalleyi ayağa kaldrdı. bi de bu hastane mevzusu kapıdan içeri girer girmez başlıyor. zamanla düzelir inş tek ümidim bu..Günbatımını , tuvalet eğitiminden tanıyorum hemen hemen aynı anda tuvalet eğitimne başlamıştık .. gerçekten çoook sabırlı bir anne ben ozaman bile maşallah ben yeri geliyordu tuvalet eğitiminde sesimi yükseltiyordum ama günbatımı gayet ılımlıydı...
canım bence senin davranışlarınla değildir o bazı çocuk zamanla ortama insanlara alışıyor... benim kızım 1,5 yaşına kadar eve ne misafir geldi nede biz kimseye giderdik... 5 aylık iken memlekete götürdüm ayyy inanmazsınız kayın validemin evine girer girmez bastı yaygarayı ben eşim ne yapacağımızı şaşırdık panikledik kusana kadar ağladı... ben ve kızım salona geçtik onlar mutfakta yemek yiyorlar.. sonra yavaş yavaş önce salonun kapısını açtım sonra babası girdi çıktı odaya sonra amca inan alışması 4 saat sürdü....ertesi günü teyzesine gittik ablam kapıda karşıladı heyecanla kızımı bekliyor yazık bu yine başladı ağlamaya ama ne ağıt anlatamam oradada aynı şeyleri yaptık ben yalnız odada 2 saat falan durdum..
ve bir yaş doğum gününde yine memlekete gittik aynı şeyler yaşandı ablam yazık doğum günü partisi düzenledi rezil etti partiyi bütün karelerde ağlıyordu resimleri bir görsen...kiii kimseye gitmiyor benim kucağımda ya babanın kucağında babam kızımı çook seviyor herkes dokunup sevmek için nasıl bekliyorlar bir görseniz kimseye izin vermedi...
bu durum bizim evimize gelen misafirlerede öyleydi ama 2 yaşından sonra ne olduysa birden bu çocuk sosyalleşti hatta çook cana yakın olduuu.. şimdi babsıyla ben bu kadar özgüveni olmasından bu kadar cana yakın olmasından korkuyoruz...herkesle konuşuyor çekinmiyor arkadaşları ile oynnuyor bizi tanıyan eski dostlar diyorlar ki bu cadıya ne olmuş evinize giremiyorduk diyorlar....
yani dönem dönem oluyor ve geçiyor bence çok takılma rahat bırak hiç birşey için zorlama zamanla huyları değişiyor...biz kaçkere misafrliğe gittiysek o evde sadece 10 dakika oturmuşuzdur ağla ağla eşimde bende dayanamıyorduk hooppp apar topar eve gelirdik...şimdi de gittiğimiz yerde hadi kızım gitme zamanı diyorum anne biraz daha kalalım ne olur diyor ayarları yok bunların.))
bizde 2 3 ay önce düğüne gittik aman yarabbim kına akşamı gelin alıcı ve düğün tam 3 kere bitene kadar ağladı. insnların içindeyim kıpırdayamıyorum benimki sürekli ağlıyor. çevremdekiler neden ağlıyo diye soruyor bişey söyleyemiyorum. kına bittikten sonr a amcasının evine gittik kalmya orada bir mutlu bir mutlu gör. sabah hazırlandık gelin alıcıya gittik yine başladı ağlmaya düğün gecesi de havai fişekler patlatmazlarmı ta dibimizde yeminle çocuk çıldırdı. apar topar geri döndük. ben mahvoldum yani yorgunluktan.. offf off şu korkular bitsin başka bişey istemiyorum. oturduğum yerde anneli oyun grunu varmı diye baktım ama maalesef yok. kreştn çok anneli oyun grubu lazım bize