merhabaMerhaba arkadaşlar. Üç yıllık evliyim ve eşim varikosel ameliyatı oldu iki yıl önce. 2018 şubat ayında bir düşük yaptım ama sonrasında gebelik olmadı. Şimdi samsunda başlıkta bahsettiğim iki doktor duydum ikiside alanında uzmanmış. Bir tedavi sürecine başlamak istiyorum artık sizce hangisi olmalı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bende samsunda davut bey ile ilk tüp bebek tedavime basladim yumurta toplanması yada transferde hiç bir sorun yaşamadım gayet ilgililer hemşireler ilgili herkese aynı şekilde gayet anlaşılır şekilde açıklamalar yapılıyor olumlu sonuç alan çok diye biliyorum fakat benim ilk denemem olumsuz oldu şimdi 3 embriyo var dondurulmuş 1 ay dinlenmek icin zaman vardik tekrar denicem ama tecrubesizliklikten mi islemden mi olumsuz sonuc aldim hala anlamadimmerhaba
Merhaba bende Şafak beye gidiyorum 1 ay sonra kısmetse aşılama tedavisine başlıcaz siz başladinizmi memnunmusunuz acaba ?Merhaba arkadaşlar. Üç yıllık evliyim ve eşim varikosel ameliyatı oldu iki yıl önce. 2018 şubat ayında bir düşük yaptım ama sonrasında gebelik olmadı. Şimdi samsunda başlıkta bahsettiğim iki doktor duydum ikiside alanında uzmanmış. Bir tedavi sürecine başlamak istiyorum artık sizce hangisi olmalı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Nedenini öğrenebilirmiyim bende ordu dayım 3 yıldır evliyiz 2 aşılama başarısız oldu davut güveni araştırıyorum bi tanıdığımız gitmiş çocuk sahibi olmuş çok şükür. Siz olumsuz bişeyle karşılaştıysanız paylaşabilirmisinizDavut güveni asla önermiyorum
Nedenini öğrenebilirmiyim bende ordu dayım 3 yıldır evliyiz 2 aşılama başarısız oldu davut güveni araştırıyorum bi tanıdığımız gitmiş çocuk sahibi olmuş çok şükür. Siz olumsuz bişeyle karşılaştıysanız paylaşabilirmisiniz
Çok kötü bir deneyim oldu.hem üslubu hem ilgisiz ve alakasız. Biz de tavsiye üzerine gittik üstelik sağlık çalışanı olmamıza rağmen öyle özensiz lakayt. Davut güven diye arama kutucuğuna yazarsanız yorumları görebilirsiniz. Bu tarz işlemlerin öyle rastgele ve tecrübesiz embriyologlar ve lab ekibiyle olmayacağını adamakıllı düzenli ve temiz bir yere gidince anladım. İmkanınız varsa kesinlikle zaman ve para kaybetmeyin. Araştırırsanız zaten Bilinen bu işte marka olan bir yer var. Ve bu iş gerçekten hafife alınacak basit bir şey değil.Davut güveni asla önermiyorum
Merhabalar hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyim?Ben Şafak Beyle Mart ayında tüp bebeğe başlayacağımMerhaba arkadaşlar. Üç yıllık evliyim ve eşim varikosel ameliyatı oldu iki yıl önce. 2018 şubat ayında bir düşük yaptım ama sonrasında gebelik olmadı. Şimdi samsunda başlıkta bahsettiğim iki doktor duydum ikiside alanında uzmanmış. Bir tedavi sürecine başlamak istiyorum artık sizce hangisi olmalı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba, hamile olduğunuzu görüyorum hayırlı olsun. Hangi doktora gittiniz acaba? Davut güvene gitmeyi düşünüyorum o yüzden soruyorum kusura bakmayınNedenini öğrenebilirmiyim bende ordu dayım 3 yıldır evliyiz 2 aşılama başarısız oldu davut güveni araştırıyorum bi tanıdığımız gitmiş çocuk sahibi olmuş çok şükür. Siz olumsuz bişeyle karşılaştıysanız paylaşabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?