• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun op. Dr. Şafak HATIRNAZ mı yoksa op. Dr. Davut GÜVEN mi?

Merhaba nasıl devam ettiniz Davut hocada mı yoksa baska hast gectıbız bende aynı durumdayım kararsızım tekrardan Davut hocamı dıte
Ben tüp bebeğe gitmedim henüz. Her ayağa kalktığımda gebe kaldım ama düşürdüm. Üçüncü düşüğümü iki hafta önce yaptım. Genetiğe gönderdik sonuca göre yol belirleyeceğiz

merhb şafak beye başladınızmı memnun musunuz?
Merhaba
Geçen sene mart ayında tedaviye başladık benim amh 0.40 dı.1 tane yumurta toplandı o da tuttu Allah’a şükür ama başka sebeplerden dolayı 15 haftalıkken kaybettim

Şafak Hoca şu an mediliv hastanesinde
Ben Şafak hocadan da Medicanadanda çok memnundum cep telefonunu veriyor ve sorularımı cevapsız bırakmıyor

Allah yardımcın olsun 🤲

Merhaba
Geçen sene mart ayında tedaviye başladık benim amh 0.40 dı.1 tane yumurta toplandı o da tuttu Allah’a şükür ama başka sebeplerden dolayı 15 haftalıkken kaybettim

Şafak Hoca şu an mediliv hastanesinde
Ben Şafak hocadan da Medicanadanda çok memnundum cep telefonunu veriyor ve sorularımı cevapsız bırakmıyor

Allah yardımcın olsun 🤲
sağolun hepimizin inşallah

Back