• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunda tüp bebek yaptıranlar yardımcı olur musunuz?

Eşiminde benimde sigara ve alkol gibi alışkanlıklarımız yok çok şükür kullanmıyoruz☺️hiç endişelenme bence hiç kullanmamak en güzeli tabi ama günde 2-3 tane içilen sigaraya bağlamamak lazım. Tam hatırlayamıyorum ama sanırım yine toplanan yumurta sayısı kadardı aşağı yukarı diye hatırlıyorum 🙈☺️hiç takılma sayıya stres yapmamaya çalış benim doktorum 1 tane yumurta 1 tane sperm olsun bizim olsun dedi hep☺️
Cok haklısın gercekten umarım bende dondurabilirim burada boş folikül yazılarını okudukça üzülüyorum acıkcası ama doktorumun demesi sen kolay hasta grubundasın

Cok haklısın gercekten umarım bende dondurabilirim burada boş folikül yazılarını okudukça üzülüyorum acıkcası ama doktorumun demesi sen kolay hasta grubundas
Hiç üzülme okuduklarına takılıp kalmamaya çalış oluruna bırak biraz çok iyi anlıyorum seni her muayeneye gittiğimde heyecandan yerimde duramiyodum ben☺️🙈doktoruna güven olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah Allah büyük 🙏🥰samsundamı yaşıyorsun? Ben sinop'tan geliyorum tedavi için

Hiç üzülme okuduklarına takılıp kalmamaya çalış oluruna bırak biraz çok iyi anlıyorum seni her muayeneye gittiğimde heyecandan yerimde duramiyodum ben☺️🙈doktoruna güven olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah Allah büyük 🙏🥰samsundamı yaşıyorsun? Ben sinop'tan geliyorum tedavi için
Ben samsundayım canım allahtan yol gidip gelmiyorum

Benim 1 Kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı 13 tane yumurta toplandı 11 tanesi olgundu döllenen embriyolarin 5 tanesi 5. güne gitti donduruldu☺️1 regl dönemi geçirdim 2.reglmde muayeneye gittim transfer için hazırlık sürecindeyim ilaç kullanıyorum. Perşembe günü kontrolüm var rahim uygunsa transfer gününü verecek inşallah doktorum☺️
Merhaba süreç nasıl geçti? Sonuç nedir inşallah güzel haberler verirsiniz

Merhaba süreç nasıl geçti? Sonuç nedir inşallah güzel haberler verirsiniz
Merhaba🌸bizim ilk transfer sonucumuz negatif oldu malesef. Süreçle alakalı sorun yaşamadık ama nasip değilmiş🥹siz nerede başlamayı düşünüyorsunuz?sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..

Merhaba🌸bizim ilk transfer sonucumuz negatif oldu malesef. Süreçle alakalı sorun yaşamadık ama nasip değilmiş🥹siz nerede başlamayı düşünüyorsunuz?sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..
Çok üzgünüm🥺 ama pes etmek yok hersey Rabbimin emri. Klişe olacak biliyorum ama tekrar bir umut var. Benim dün transferim gerçekleşti 10 gün sonra belli olacak.

Çok üzgünüm🥺 ama pes etmek yok hersey Rabbimin emri. Klişe olacak biliyorum ama tekrar bir umut var. Benim dün transferim gerçekleşti 10 gün sonra belli olacak.
Tabi olandada olmayandada hayır vardır 2. transfer için bekliyorum bende inşallah Nisan ayı için bakalım bir değişiklik olmazsa☺️Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin size ✨🙏🤗
Doktorunuz kimdi?

İyi günler hanımlar benimde ikinci denemem ilk deneme malesefff olumsuz oldu neler yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bana biraz bilgi verimisiniz dört yıllık evliyiz çok istiyoruz

İyi günler hanımlar benimde ikinci denemem ilk deneme malesefff olumsuz oldu neler yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bana biraz bilgi verimisiniz dört yıllık evliyiz çok istiyoruz
Samsun medikal tayfun hocaya gidiyoruzzz çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyorlar ama ilk deneme olumsuzz oldu ilaçları satinde kullandim oturmama yatmama kalkmama çok dikkat etttim ama olumsuz oldu ilk deneme ikinci denemeye başladık ayın dördünde transfer yapacaklar Allah'ın izniyle inşallah bu sefer tutar

Back