• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

günaudın ayşeegül canım nasılsın,ben evdeyim uyuyakalmışım:))

fatoş buralardaydı sabah bi halay döndük gitti daha gelemedi :))

ben 5 ocakdan buyana diyet ve spor yapıyorum yaklaşık 7 kg verdim 3-4 kg mım kaldı. 6 öğün yiyorum.az ve sık yiyorum.akşam 9 dan sonra hiçbişey yemiyorum. makarna,pilav,kızartma,hanurişi yemiyorum.kısaca böyle

ben biliyorum horonu ama çok değil okuldayken bir ara folklordeydim sonra bu yıl yazıldım gene 2 derse girdim annecim hastalandı astımı var hastanede yattık 1 ay benn gece hastanede gündüz işteydim ekim ayında sonra oyle kaldı işte,annem iyi olsun bilmesemde olur

merhaba kızlara.s.!eşim geldi yemeğe dedikodulara katılamayacağım:a015: öpüyorumm sizleri!...

evet ya öyle ya dün elektirikli soba yakıyordum işyerinde bugün çok güzel hava işe geldim ben bu arada ayşegül :)

slm ablalarım nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugun cok halsizim basım falan dönüyor bebek bebiş karnımda hiç rahat durmadı bugun...:(:(:(

YAZDIM SANA GÖRMEDıN BEBEK ŞEKERLERıNı NE YAPTIN
ayşegül bizim iş yeri çok ters arabasız gelinmiyor,sabah servisi kaçırdım biliyorlar başka zaman olsa yüz kere ararlardı bana ne arasaydılar,bide neymiş servis atakuma geçmicekmiş denilmiş,bir kızsınlar açarım ağzımı valla burama kadar geldi zaten ne yaparlarsa yapsınlar gece 9 da10 çıkıyoruz artık yaz geldiya çok biliyorlar zaten,aayy sinirlendim neyse boşver

moonserose bilmiyom cnm ya ...bi iyiyim bi kötüyüm ..karman karışığım bahar vurdu herhalde ...
suyumprensesim ..öptüm .cnm .ince giyinme bak sonra cıs yapıyolar ...hepinize öpücükler.

evet ablacı görmedim su anda yapmıyoru hala model cıkartamıyorum artık olmazsa yapmam ablacım biri nasıl yapılacagını falan gözterse yapacagım ama olmuyor ablacım

aman prensesim bi relax ol:delphin: ..parlama hemen ...sene kızcak herif varmı dır ..acaba..:uhm:vardır oda hödüğün tekidir..:roflol::roflol:sen anladın onuyerimseniben:roflol:

amanın kuzum 9-10 çok geç yaa boşver yatmana bak o zaman :))

bişeyler yazıyonuzmu öylee bakıyonuzmu:uhm::1shok: ...yazıyosanız ben bişey görmüyorum:1no2: ..bazen tutluoyo..bu deli pc ondan sordum:kızgın: ..yok eğer yazmadıysanız nen yazmıyonuz leeeen...:mymeka:

aaaa gidiyom yaaakaydirigubbakcemile4:dilcikar:..suprensesi küsmüyüz cnaişkom:teselli: ..ne o selam sabah yok Şenizaşk olsun bebem..:utangac::utangac:

evet ablacı görmedim su anda yapmıyoru hala model cıkartamıyorum artık olmazsa yapmam ablacım biri nasıl yapılacagını falan gözterse yapacagım ama olmuyor ablacım

ah canım yakın olsak severek yapardım ben gene çarşıya felan çıktığımda bakıcam örnek sana felan olmadı kafede felan oturur gösteririm ben sana

Back