Samsun///55

heyt kuşunuz geldi ..ne yapıyonuz bacular ..günaydınhihoyyyt ..güneş ablam ..ve kızlar hepinizi öptüm .Şeniz.bende izmir den göndereyim öpücüklerimikaydirigubbakcemile3...suyumprensesim yok kız şakaydı nan onlar sırnaşık şey..aaa olurmu hiç anam benim deli herif ..çıldırdı gece yine:1shok: ..hep burdasın hep burdasın ..nikahını kk dakilerle kıydıralımda olsun:roflol::roflol: ..dedi ..söylendi ..ne yapayım:uhm: ..haklıda herifa.s onu uyutuyom kaçıyom ..bugece gelemem zati..:1no2:

ayyyy benim fıstıkım kalkmış..kahvaltısını yaptırayım teyzelericokacimcoook ..öptüm ..sonra görüşürüz:teytey:..suprensesi...muck..Şeniz

benim müdürüm anneme şikayet ediyor beni kk ya çok takılıyor diye bugün neşelisin sanırım ya benim başım derrtte gene geçen akşam anlatmıştımda kendimden gayet emin bi şekilde diyordumya bişey olmaz diye,....nın arkadaşı demiştim faceden aldım diye,bana aşık olmuş herşeyi öğrenmiş,kurtulamıyorum ondan :bbo:kafamçokkarıştı

gel prensesim ..uçakla yarım saat ..kahvaltı yapaız..sonra ben seni gönderirim ..anam ..yeterki gel sen ...

ayyy ee ona söylemişmi ..daha büyük belalr almada başına dikkatli ol cnm ya ..

birazdan geliyom inş burda olursun ...hadi şimdilik öptüm ..şimdide kızı kudurdu ..acıktım diye ...

ya neden benimde normal bir hayatım var,kızlar merkeze kirazlık tarafına yağmur yağıyormu çok :)

yağmur dindi merkezde ama azcık çizeliyor şekerim

MOONROSE0 canım sen çarşıdasınya bişey soracam bana etek lazım uzunda olabilir ama süslü bişey ama günlük :)nereye bakabilirim bir fikrin varmı ,gezip dolaşacak vaktim yok ya belki sen bilirsin canım

Hava durumu : Kutlukent mevkii, kapalı, çok bulutlu, yağmur yok, ama gökyüzü ağladı ağlayacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ankara yolu 10.km kapalı,sağnak yağışlı :lepi::lepi::lepi:

neyse ben biraz çalışayım eli işte gözü oynaşta oldu bir ton sorun çıktı halletmem gereken ,gelirim gene

MOONROSE0 canım sen çarşıdasınya bişey soracam bana etek lazım uzunda olabilir ama süslü bişey ama günlük :)nereye bakabilirim bir fikrin varmı ,gezip dolaşacak vaktim yok ya belki sen bilirsin canım

ahh canım şehrin göbeğindeyim ama gezmeye vaktim yok ( LCW den alışveriş yapıyorum ben genelde birde adil ışıkda yeni modeller var çok şekerler ama hep 36 beden bana olmaz da sana uyarmı bilmem

ahh canım şehrin göbeğindeyim ama gezmeye vaktim yok ( LCW den alışveriş yapıyorum ben genelde birde adil ışıkda yeni modeller var çok şekerler ama hep 36 beden bana olmaz da sana uyarmı bilmem

bazen çarşıya 2 ay üzerine gittiğim bile oluyor,nasılsa yeşilyurtta varya ordan bulamadımda,şehhhreee incem yakında alkisalkisalkis

bazen çarşıya 2 ay üzerine gittiğim bile oluyor,nasılsa yeşilyurtta varya ordan bulamadımda,şehhhreee incem yakında alkisalkisalkis

yok o zaman yinede senden iyiyim iki hafta da bir en az çarşıdayım:))
kuuşuumm teşekkür ederim kolay gelsin sana da a.s.

günaydın samsunlu güzel hatunlar,nasılsınız? muhabbetiniz daim olsun düngece coşmuşsunuz :)) herkese kolaylıklar dilerim

günaydınnn samsunun güzel hatunları nasılsınızzzzzz izmirden kokulu öpücüklerrrrrrrr

günaydın kızlarrrr!a.s.öfff be sohbeti kaçırmışım dün ben oku oku bitmedi?:bbo:samsun yine yağmurlu desenize!burası günlük güneşlik!a.s
suprensesi bende adil ışığı seviyorum güzel şeyler çıkıyo ordan!...:lepi:
kuusuum bitmedi mi kız yemek faslı ben şimdi öğle yemeğine geçecem eşim gelir pooooffff ooooffffff sıkıldım yahu hergün hergün pişir topla!....

derin iş bitiyomu anacım ..zaten bulaşık makinem bozuldu moralim çooook bozuk uf yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…