- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.701
bilmiyorum işallah gelirler ben o kadar uğraştım ama olmadı zaten derinl kuşum gelince görüşecez ancak yaza belirlenir bu buluşma günü,bu arada ben işteyim her zaman yazamayabilirim açık olsam bile
benim çalışmam gerek,yalnız şu var ben burda çok iyi çok güzel 2 dost edindim kuşum ve derin ikisininde tel.ları msnleri felan var bende,samsunda geldiklerinde görüşecez şu varki tanımadan konuşmadan kimseyle buluşamam ben,buluşmak içinde kimseyle konuşamam bu buluşma olayına neden bu kadar takıldınız anlamadım
merhaba kızlar!a.s.suprensesi teşekkürler canım bizi yakın gördüğün için!:1hug:
gülnurcuğum buluşuyoruz topiği için biraz erken bence!CADIARZUherşey netleştikten ve birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra açsaydık sanki daha iyi olurdu!a.s
ben samsunda yaşamıyorum yazın gelmeyi planlıyorum kısmetse ama tam olarak o bile kesin değil:a015:!neyse hayırlısı bakalım!...
yine ne yaptım ben ya:uhm::uhm:
aylardır samsunluları biraraya toplamaya çalışıyorum kimse yazmıyor bile,şimdide bu buluşma işi çıktı,bana tenezzül edip yazmayanlarla ne buluşcam,zamanım olsa zaten buluşacak o kadar kişi varki....
canım sanıyorum bu laflar bana belkide ben öyle hissettim bilemiyorum ama benim açtığım topige sen 16,30 da yazmışsın ben de sana 17,00 de cvp yazdım hemde ne kadar hoş bir evsahipliği yaparak istersen girip okuyabilirsin bukadar sitemkar sözler yazıcak ne olduki anlamış değilim benden kaynaklanan birşeymi ? onuda bilemiyorum sadece sorup öğrenmek istedim
oda nerden çıktı ayol,ben işyerinde bu aralar gergin oluyorum seninle ilgili yok burayı okuyan başkalarıda varda bana yazmayan yada arama lütfünde bulunmayan ama benimle ilgili haberleri burdan almak isteyenler var kanımcadelikafaduldenyoksa ben çok mutlu oldum smasundan birisinin merkezden özellikle burda olmasınakaydirigubbakcemile5yanlış anlama
selam millet ben geldimnasılsınız ...biraz geçmişi okudum ne güzel tempo almış burası :teytey:...ohhhhh ...suprensesi dün yemekteyiz karşıyakadaydı ..keşke izleseydin ..diye geçirdim içimden benneyaptımki...derincim ,duyguud,iyiinizdir inş ...zeynep hanımlarda teşrif etmişler ama cee deyip kaçmış:mymeka: ..zaten nazımız felanda gelmiyo ... klava:
neyse ne yapalım yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s. ...görüşürüz ..kimse yokki burda gideyim bari ...:dilcikar::dilcikar:
gülçiçek hoşgeldin!a.s.soğuk mu oralar şimdi?nerdeydin daha önce?:sm_confused:
suprensesi niye kızayım evi arasaydın iyi olurdu tabia.s ama kafan atmış besbelli!çalışmak ve başkalarının kahrını çekmek de kolay değil :1no2:ama adamda da var çatlaklık hakkını da arayacaksın yeri geldiğinde canım!...:içelim:
ankarada yasıyorum cnm ama samsunluyum atakent deyım kıslar herkes bulusma yapıyor samsunda hıc hareket yok
KUSUM KUSUM KUSUM CANIM
ya naz üyeliğini iptal ettirmiş sanırım yada banlanmış ama bir sorun var anlayamadım kk ya girmiyor,zeynepin dersleri var,sevgilisi var,gelmez tabi
ay canım benim izlemeyi çok isterim netten bakarım akşam ben artık dizi tv felan yalan oldu çok geç çıkıyoruz 3-4 ay böyle devam eder ,daha bide yaz olacak offyine şükürler olsun bi iişim var yoksa geçinememki,sabah erken kalkıyorum da babamı yakalayayımda harçlık alayım diye dünya kadar borca soktu annem benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaebide günüm var bitsede kurtulsam daha tövbe gün işine delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?