- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.641
ben bu çocukların winx takıntısından bıktım valla. çarşamba günü cerenle çarşı mağazasına girdik .baştan aşağı winx li giyindi . 1 takım da yedek aldı .bana da 300 lira bayılmak düştü. babasının kızı ne olcak! ikna kabiliyeti öyle güçlü ki...işin komiği alarmları çıkarttırdı kıza baştan aşağı yenileri giydi çıktı..kıza da eskileri poşete koyar mısınız bi zahmet dedi.ayakkabıları bile değişti yaaa...
kızlarr mrb .miniğim hastaydı birkaç gündür .nasılsınız bakalım? rknydn55 aramıza hoşgeldin arkadaşım .aslında ben de pek ev sahibi sayılmam çünkü ben de çok yeniyim.:jeyyar::lepi: az önce kızımla süper bi uyku çektim.şimdi de sade bi nescafe yapcam kendime .:içelim: beklerim.
Hoş bulduk artık bende sizinle beraberim umarım cok güzel vakitler gecirecegizz...
:jeyyar:bitiyor baştan başlıyor hastalığım canım sağol,beni sevmeyen ölsün derim ama hastalık için geçerli değil tabi bu naniknanik
senin sevgili hemşerinle konuşmuyorum adama hastayım dedim ısrar ediyor,kapattım tel.nu hiç çekemem,bide tirip atıyor,dün de msj atıyor affedecekmişim onu salak ya delikafadulden,neyse kapandı benim için o mesele kafamçokkarıştı
slm arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum sansun çarsambada oturutyorum 7 ay önce Ankaradan gelin olarak geldim ve artık Samsunluyum...Sizlerle tanışmak istedim.....
anaaaaa çarşambalı kız nresinden çarşambanın bende çarşambalıyım ama evlenince samsun merkeze geldim aslında eşimin ailesi benim ailemde çarşambada ama biz samsunda yaşamayı tercih ettikk,,,
hoşgeldin canım aramıza sevgilerle...:1hug:
kızlarr mrb .miniğim hastaydı birkaç gündür .nasılsınız bakalım? rknydn55 aramıza hoşgeldin arkadaşım .aslında ben de pek ev sahibi sayılmam çünkü ben de çok yeniyim.:jeyyar::lepi: az önce kızımla süper bi uyku çektim.şimdi de sade bi nescafe yapcam kendime .:içelim: beklerim.
delikafadulden allah iyiliğini versin ya canım koptum sırnaşık şeysırnaşık şeykaç yaşındaydı canımprensesimiz,haklısın canım ya bunun niki çok zor bence biz buna gelin diyelim,gelinimiz değil mi :roflol::roflol:
hımm aynen canım ya banada öyle oluyo hastalık geçti derkenn geri geliyo:):)kafamçokkarıştı..
hadi yaa bitti mi o çucukla tamamen mi bitirdin yoksa bi ara mı veriyosunn..
nys canım sen bilirsinn triplii erkeklerii çekemem ben hiçç yakıştıramıyorumm valaa ..
sırnaşık şey..
derincim sen nasılsın canım görüşemiyoruzz bayadırr ..
senağlamaŞeniz
anaaaaa çarşambalı kız nresinden çarşambanın bende çarşambalıyım ama evlenince samsun merkeze geldim aslında eşimin ailesi benim ailemde çarşambada ama biz samsunda yaşamayı tercih ettikk,,,
merhaba kızlar!a.s.herkese iyi geceler :1hug:yatmadan bi bakayım dedim! sabah onda misafirim gelecekmiş!CADIARZUcende geçmiş olsun canım:teselli:!hala öğrenemedin mi kız benimkinin yaşını?14 mayısta üç olacak Allahın izniyle!a.sduygucuğum nasıl olsun daha yeni oturdum uğraşıp duruyorum işte!:bbo:
nur tuanna ona anaaa demez çarşambalılarfisfisfis anoooo ya da aniiii diyeceksin!sırnaşık şey
hımm aynen canım ya banada öyle oluyo hastalık geçti derkenn geri geliyo:):)kafamçokkarıştı..
hadi yaa bitti mi o çucukla tamamen mi bitirdin yoksa bi ara mı veriyosunn..
nys canım sen bilirsinn triplii erkeklerii çekemem ben hiçç yakıştıramıyorumm valaa ..
sırnaşık şey..
derincim sen nasılsın canım görüşemiyoruzz bayadırr ..
senağlamaŞeniz
aniiiiiiiiiiiiiiiiii o zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ani çarşambaliiii jetten bilem fızlı gidiiiii,,dölle para yok ..........devamını unuttum,,:roflol::roflol::roflol:
alemiz yaffffff :roflol:
haklısın canım ayen katışıyorum hiç çekemem zaten bu ara kimseyi çekecek halimde yok kimseyi istemiyorum hayatımda böyle çok güzel,hiç içimden gelmiyor yoruldum,tel.çalmıyor,kimse beni aramıyor,msnim heryerde açık(yani ailemde baksa no problem)ohh misler gibi dünya varmış,başımı dinliyorum :teyte
derincim,yanlış mı hatırlıyorum dedim yaşını,bu bilmişlikle,aşkolsun ya
umarım canım canyoldaşı oluruz sana kimbilir,gelin dememize kızmadın demi canım
haklısın canım ayen katışıyorum hiç çekemem zaten bu ara kimseyi çekecek halimde yok kimseyi istemiyorum hayatımda böyle çok güzel,hiç içimden gelmiyor yoruldum,tel.çalmıyor,kimse beni aramıyor,msnim heryerde açık(yani ailemde baksa no problem)ohh misler gibi dünya varmış,başımı dinliyorum :teyte
derincim,yanlış mı hatırlıyorum dedim yaşını,bu bilmişlikle,aşkolsun ya
[COLOR="Magenta"snen nasılsınn derincimm onda misafir mi olurr canım yaamerhaba kızlar!a.s.herkese iyi geceler :1hug:yatmadan bi bakayım dedim! sabah onda misafirim gelecekmiş!CADIARZUcende geçmiş olsun canım:teselli:!hala öğrenemedin mi kız benimkinin yaşını?14 mayısta üç olacak Allahın izniyle!a.sduygucuğum nasıl olsun daha yeni oturdum uğraşıp duruyorum işte!:bbo:
nur tuanna ona anaaa demez çarşambalılarfisfisfis anoooo ya da aniiii diyeceksin!sırnaşık şey
ne gündü ama kabus gibi,sonunda bitti
valla haklısın öyle bi zaman gelio ki insan bi rahat oluyumm diyo ohh karışan yok kuruşan yok diyoo sende o dönemlerii yaşıyosunn bacımm:lepi:birazz dinle başınıı tabi canım seninde hakkın ama fazla ara verme gönüll şşinee yaff:):)kaydirigubbakcemile3
[COLOR="Magenta"snen nasılsınn derincimm onda misafir mi olurr canım yaaklava:...
][/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
[quote="rknydn55, post: 6396003"]gnaydın herkeze bügün kimsecikler yok tabi samsunda hava cok güzel ve hafta sonu oldugu için gezmelere gidilmiş herkeze iyi gezmeler kendinize dikkat edinnnnn....
tesekkür ederim iyim evde vakit gecirmeye calışıyoum ama cok sıkıldım artık sürekli evde olmaktan bakalım inş hersey yoluna girerde rahatlarım.......Yeni evliyim ama hiç bişey istediğim gibi degil evliliğimde istediğim gibi olmadı o yüzden birsürü sorun var bende sizlerle dertleşmek için hep buralardayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?