E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
aramıza hoşgeldin........Vay janına ben bu zamana kadar niye buraya uğramamışım hiç :mymeka:
selam kızlar ben de samsunluyum... :asigim:
Vay janına ben bu zamana kadar niye buraya uğramamışım hiç :mymeka:
selam kızlar ben de samsunluyum... :asigim:
gunaydınnn canım bende samsun çarşambalıyım yanı aile buyuklerımız ordan gelıyor ahhh bende cok ozledım samsunuuuu samsunlular haydı konumuzu aktıf hale getırlerımmma.s.selam hemsolarrrr ben yurtdisindayim Almanyada.cok özledimmmm yaza izine geliyorum .ahh ahhhhh.burada ben samsun carsambaliyim varmiii carsambalii hemsolar yazarsaniz sevinirim hosca ve dostca kalin...
cnm bizde tekkeköye yakınız her yaz gidiyom dikbıyıktada akrabalarımız var çarşambaya 1 kez gittimgunaydınnn canım bende samsun çarşambalıyım yanı aile buyuklerımız ordan gelıyor ahhh bende cok ozledım samsunuuuu samsunlular haydı konumuzu aktıf hale getırlerımmma.s.
slm samsunlular nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm benimde eşim samsunlu ama ist oturuyoruz bır kere gıttım samsuna süper bıyer çok beyendım mukemmel bıyer:dance:
slm hemşerilerim bende samsun carşambalıyım yanı aile buyuklerımız bız samsun merkez ben ist oturuyorum annemler orda nasıl ozledım samsunu anlatamam ben busene gıdemem kızımın sınavı var gıdenler selamsoyleyın samsunuma simit yemeyi unutmayın benim icin gulcicek bişey sorucam gulcicek soy adınmı benım soyadım gulcicekte merak ettim