- 31 Ekim 2007
- 659
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
canım gül çiçeğim bende samsunu merkez den hatta yıkılan modern pazrın üst tarafında oturuyorduk.halada orada evimiz durruyor.zaman zaman geliyoruz fırsat buldukça..inşallah geldiğimizde görüşmek isterim.öpüyorum tüm samsunlu arkadaşlarımıııı.Şeniza.s.a.s.
ben geldim samsunlular nerdesınız gerçekten hiçde tanıdık çıkmadı cok merak edıyorum acaba tanıdığım biri varmı diye
merhabalar...tüm samsun'lu arkadaşlar...
peri'ciğimin bahsettiği komşu kızı benimyerimsenibentamamen bir tesadüfe dayalı olarak kendisini burda buldum...:dance:ve tabii çok mutlu oldum...öyle böyle değil...25-30 yıla yakın bir zaman öncesine dayanan bir komşuluk bu...canım benim ya...mahallemizin güzel kızı demişin sağolasıno kız şimdi nerdeyse 40 oldu(mart'ta dolu dolu 40 oluyorum Allah'ın izni ile)biri askerliği gelmiş iki oğlan annesi...anlıyacağın güzellik,müzellik hak getire artık:roflol::roflol:nerde ise babaanne olacağım:roflol:ama yinede hoşuma gitti canım periciğim,çok sağolasın....
son dönemlerde eskisi kadar sık bulunamadım sitede ...buraya gelipte yazılanları görünce samsun damarım çoştu...halen burda olan veya bazı nedenlerle başka memleketlere yerleşmek durumunda kalmış tüm samsun'lu hemşehrilerim hepinizi ve perimi sevgiyle kucaklıyorum...:asigim::1hug:a.s.
Samsun- terme den yada termeli kimse varmı arkadaşlar?
benim annemde Samsunlu- Termeli...
sevgiler....a.s.
Selam canım
annem Terme den 35 sene önce İstanbul'a gelin gelmiş.
Arada bir gidiyor memlekete.
Anneannemler Terme'de ama.
Terme nin Sakarlı Kasabasında yaşıyorlar.
Anneannemim adı Hamide Dok....
Dedemde rahmetli Halis Dok..
Belki tanışıyorlardır.
Sevgiler,a.s.
Kızlar ben de Samsunluyum herkese günaydın.Varmısınız bir Çiflik turu atmaya parfenin o nefis profiterollü yaş pastasından yemeye hıııııııııııı.............