Samsun///55

yaaa ben asker diye hatırlıyorum yanlış anlamışım ..olsun sonuçta tehlikeli ..ama mesajlrına yazmışlar hamile gib duyumlar aldık diye ...inş öyledir ..bebk olayı germişti gerçekten ..
az önce bitoşum vardı burda tammm hoş geldin bitoş diycektim kaçtı ...

duygucum hiç bişey değil canım ...yeterki doğru insan karşına çıksın o zamna sorumlulukda hafifliyo inan ... herkezi hayırlı insanlara denk getirsin ...allahım ..
evet kuşum inan çok haklıısn allah gönlüme göre birini nasip etsin tabi tüm isteyenlerinde öyle:):)

saol derinim canım benim biliyorum çok iyisiniz sizler:):)kaydirigubbakcemile5

haa bide maatı bende severim ...sohbeti çok kaliteli ...bende ilk denef ablam ile konuşmuştum .bana ilk hoşgeldini o söylemişti ..

duygu biz teşekkür ederiz canım!a.s.kuusuum gerçek ablan mı bilmiyorum :1no2:valla!evet maatın muhabbeti iyiydi ya!:1rolleyes:

kuusuum baktım topiğe muhabbet güzelmişa.s gerçekten iyi geyik yapmışlar!neyse gözlerim yanmaya başladı:1shok: ben yatacağım kızlar hadi iyi geceler öpüyoruma.s. çokkk!kuusuum sana da iyi eğlenceler canımcııım!...kaydirigubbakcemile2

inanmıyorum ya beni yatırın muahbbetin edin ne güzel ya....küstümmm hepinize

ya çok halsizim canımda çok sıkkkın bişeyde olmadı aslında huysuzluğum üzerimde,izin istedim vermediler bende sorun çıkardım müdürle kavga ettim gittim çarşıda bir güzel gezdim sonra çilek alıp işe geri döndüm eve gitcektim huysuzumya kesin annemlede kavga ederim,şimdi işteyim işte kimse yokk(siz bensiz konuşun (

arıza prenses sen değil misin işe gidecem yatayım diyen?ne küsüyon?:sm_confused:bak yine kavga etmişsin kaydirigubbakcemileişten çıkarıldım diye üzülüyordun geçende rahat dursana:mymeka: arıza diyecem bundan sonra sana!...-tatlicadiarzu-

aşkolsun ya senağlamasenağlamasenağlama ben yokken iyi muhabbet etmişsiniz zaten

aşkolsun ya senağlamasenağlamasenağlama ben yokken iyi muhabbet etmişsiniz zaten

ya ne muhabbeti:sm_confused: uyku akıyodu benim gözümden mirmirmirmirbak bugün kimse gelmemiş nerdesiniz yahu?:uhm:kuusuum düğündea.s ben dolaştım bütün gün valla marmarisede gittik son anda ama kuusuumun tel.i yoktu olsa arardım!...eeee diğerleri nerde:sm_confused: suprensesi,duygu öbürleri zaten uğrayıp kaçtılar!...:a015:

ne yapayım ben kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum tek olunca topictekafamçokkarıştı

ne yapayım ben kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum tek olunca topictekafamçokkarıştı

ne yapalım:sm_confused: hiçbirimiz aynı anda burda olamıyoruz! yazdıktan sonra bakıp cevaplıyoruz!sen nasılsın bu aralar vukuat yaptın mı hiç?....-tatlicadiarzu-

anlatacamda kızarsın diye korkuyorum:1closedeyes:

ama suçsuzum anlatayımda dinle,dün müdür dışarı çıktı neyse bu gittiği yerden tel.açtı bir sorun vardı suçsuz yere bana bağırdı ama nasıl görecen,sucum olsa neyse bağırsın ama suçsuzum bu ağzına ne geliyorsa söyledi bende ağladım,aşdım çantamı çıktım ,işyeridede işçilerden başka kimse yok,tel.da kapattım alışveriş merkezi açıldı yeni gittim oraya,sinemaya gittim'GÜNEŞİ GÖRDÜM'bu arada neyse yemek felan yedim o ara annemi aramadığım aklıma geldi eve geçtimki annem balkonlarda,kardeşim felan sokakta herkes bana bakıyor babamda hastaneye gitmiş,iğne vurulmaya gidiyorumya sormaya gitmiş geldimi diye,kıyamet koptu neyse ben anneme anlatıım meğer müdürü aramışlar onlar annemi herkes beni arıyormuş,gece herkes odasına çekildi benim müdür geldi eve delikafadulden kapıda ,güya benimle kavga etmeye gelmiş bende çekiştim onunla gitti,tel.açtım bu arada bir sürü msj arama felan,hala tel.num kapalı düşünüyorum şimdi işe gideyimmi gitmeyeyimmi ya ben çalışmak istiyorum çalışmadan yapamam ama ordada çalışamıyorum adam salak laelaelaelaelae

neyse biraz idare et başka seçeneğin olana kadara.s sonuçta çalışmayı da seviyorsun!adam dengesizse umursama artık ne yaparsa yapsın!..:teselli:

cnm gercmıs olsun nerde calısıyorsunda boyle sorunlar yasadın samsundakı ısverenler nedense ıssıye deger vermıyorlarya bende samsundayım kıslar son unda geldım memleketıme ama havalar sogukya cok usudumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…