- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.541
evet kuşum inan çok haklıısn allah gönlüme göre birini nasip etsin tabi tüm isteyenlerinde öyle:):)duygucum hiç bişey değil canım ...yeterki doğru insan karşına çıksın o zamna sorumlulukda hafifliyo inan ... herkezi hayırlı insanlara denk getirsin ...allahım ..
duygucuğum kafana takılan bişey olursa her zaman burdayız biz!yerimseniben
yok kuusuum eşi polisti asker değil:1no2:!bilmiyorum valla umarım herşey yolundadır:Saruboceq: bu bebek olayı da onu çok gerdi sanırım tedavi oluyordu ya!inşallah iyidir!...burdaki ilk arkadaşlarımadan hatta ilk mesajlaştığım kişi bile olabilir!a.sdiyarbakır günlerimin hatrına!...
inanmıyorum ya beni yatırın muahbbetin edin ne güzel ya....küstümmm hepinize
ya çok halsizim canımda çok sıkkkın bişeyde olmadı aslında huysuzluğum üzerimde,izin istedim vermediler bende sorun çıkardım müdürle kavga ettim gittim çarşıda bir güzel gezdim sonra çilek alıp işe geri döndüm eve gitcektim huysuzumya kesin annemlede kavga ederim,şimdi işteyim işte kimse yokk(siz bensiz konuşun (
arıza prensessen değil misin işe gidecem yatayım diyen?ne küsüyon?:sm_confused:bak yine kavga etmişsin kaydirigubbakcemileişten çıkarıldım diye üzülüyordun geçende rahat dursana:mymeka: arıza diyecem bundan sonra sana!...-tatlicadiarzu-
aşkolsun ya senağlamasenağlamasenağlama ben yokken iyi muhabbet etmişsiniz zaten
ya ne muhabbeti:sm_confused: uyku akıyodu benim gözümden mirmirmirmirbak bugün kimse gelmemiş nerdesiniz yahu?:uhm:kuusuum düğündea.s ben dolaştım bütün günvalla marmarisede gittik son anda ama kuusuumun tel.i yoktu olsa arardım!...eeee diğerleri nerde:sm_confused: suprensesi,duygu öbürleri zaten uğrayıp kaçtılar!...:a015:
ne yapayım ben kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum tek olunca topictekafamçokkarıştı
cnm gercmıs olsun nerde calısıyorsunda boyle sorunlar yasadın samsundakı ısverenler nedense ıssıye deger vermıyorlarya bende samsundayım kıslar son unda geldım memleketıme ama havalar sogukya cok usudummanlatacamda kızarsın diye korkuyorum:1closedeyes:
ama suçsuzum anlatayımda dinle,dün müdür dışarı çıktı neyse bu gittiği yerden tel.açtı bir sorun vardı suçsuz yere bana bağırdı ama nasıl görecen,sucum olsa neyse bağırsın ama suçsuzum bu ağzına ne geliyorsa söyledi bende ağladım,aşdım çantamı çıktım ,işyeridede işçilerden başka kimse yok,tel.da kapattım alışveriş merkezi açıldı yeni gittim oraya,sinemaya gittim'GÜNEŞİ GÖRDÜM'bu arada neyse yemek felan yedim o ara annemi aramadığım aklıma geldi eve geçtimki annem balkonlarda,kardeşim felan sokakta herkes bana bakıyor babamda hastaneye gitmiş,iğne vurulmaya gidiyorumya sormaya gitmiş geldimi diye,kıyamet koptu neyse ben anneme anlatıım meğer müdürü aramışlar onlar annemi herkes beni arıyormuş,gece herkes odasına çekildi benim müdür geldi eve delikafadulden kapıda ,güya benimle kavga etmeye gelmiş bende çekiştim onunla gitti,tel.açtım bu arada bir sürü msj arama felan,hala tel.num kapalı düşünüyorum şimdi işe gideyimmi gitmeyeyimmi ya ben çalışmak istiyorum çalışmadan yapamam ama ordada çalışamıyorum adam salak laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?