• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

cnm gercmıs olsun nerde calısıyorsunda boyle sorunlar yasadın samsundakı ısverenler nedense ıssıye deger vermıyorlarya bende samsundayım kıslar son unda geldım memleketıme ama havalar sogukya cok usudumm

evet canım hiç havası değil şuanda gezmeninde yalancu güneş var,teşekkür ederim canım tamannilerin için hoşgeldin samsuna nerdesin şuanda canım,

derincim tşk ederim kızmadığın içiinde ayrı bir tşka.s.

cnm gercmıs olsun nerde calısıyorsunda boyle sorunlar yasadın samsundakı ısverenler nedense ıssıye deger vermıyorlarya bende samsundayım kıslar son unda geldım memleketıme ama havalar sogukya cok usudumm

evet canım hiç havası değil şuanda gezmeninde yalancu güneş var,teşekkür ederim canım tamannilerin için hoşgeldin samsuna nerdesin şuanda canım,

derincim tşk ederim kızmadığın içiinde ayrı bir tşka.s.

gülçiçek hoşgeldin!a.s.soğuk mu oralar şimdi?nerdeydin daha önce?:sm_confused:
suprensesi niye kızayım evi arasaydın iyi olurdu tabia.s ama kafan atmış besbelli!çalışmak ve başkalarının kahrını çekmek de kolay değil :1no2:ama adamda da var çatlaklık hakkını da arayacaksın yeri geldiğinde canım!...:içelim:

aslına bakarsanız tam samsun ve sinopun ortasındayım . onun için hem sinoplu hem samsunluyum.kimse yok muuuuuuu?:utangac:

hey selam ..ben geldim ..derincim ya ..üzüldüm marmarise gelmişsiniz ..görüşemedik ..neyse artık kısmet ..belki başka sefere ....
suprensesi canım ya yine üzmüş seni o deli adam ...hiç başka bi seçeneğin yokmu iş konusunda cv ni felan versen başka yerlere ...çekililrmi bu deli ...

hey selam ..ben geldim ..derincim ya ..üzüldüm marmarise gelmişsiniz ..görüşemedik ..neyse artık kısmet ..belki başka sefere ....
suprensesi canım ya yine üzmüş seni o deli adam ...hiç başka bi seçeneğin yokmu iş konusunda cv ni felan versen başka yerlere ...çekililrmi bu deli ...

geldik ya son anda:çok üzgünüm: ne diyeyim kısmet nasıl geçti düğün?:teytey:

ne olsunn derinimm biraz canım skkınn yaaa:(:(
nys boşver sen nasışsın neler yapıyosun görüşmeyelii:):)

hayırdır!:sm_confused:ne yapayım kuusuumla konuşuyorduk iş güç misafir derken bu saate kaldık işte!...a.scanını sıkma umarım önemli değildir!...

günaydın kızlar ya ben işe 10 da geldim ben iyileşemiyorum ilaçlarımda bitti ama bide müdürle aramız iyi değildi ya neyseki kızmadı,bütün gece ateşim vardı kabus gördüm hep ben neden iyileşemiyorum neyse ben bugün güzel çalışayım şua dama itaat edeyim başa gelen çekilir

günaydın kızlar ya ben işe 10 da geldim ben iyileşemiyorum ilaçlarımda bitti ama bide müdürle aramız iyi değildi ya neyseki kızmadı,bütün gece ateşim vardı kabus gördüm hep ben neden iyileşemiyorum neyse ben bugün güzel çalışayım şua dama itaat edeyim başa gelen çekilir

merhaba canıma.s.!bence biraz da psikolojik olarak iyi hissetmediğin için düzelemiyorsuna.s çabucak!moralini yüksek tutarsan kısa sürede düzelirsin!kendine dikkat et!...:teselli:

tşk ederim derincim nasılsın bugün ya haklısın sanırım birde öyle deneyecem,bide uslu durcam bu ara itaat edecem adama

Back