• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

kız uyudu ben ayaktayım misafirim vardı:1rolleyes: bi bakayım dedim gittiler şimdi!ayrıca artık eşimin notebooku var ve bana kalıyor bol bol pc!...hihoyyyt

bende sevindim vallaa.s artık tedirgin olmuyorum işi var mı diye rahat rahat oturuyorum!...-tatlicadiarzu-

dericim yatıyorum ben sabah iş var iğneyede gidecemya öpüyorum kusuma baksana yok ortalarda ah kusum ya az gez canım ya

kızlar geldim ..ay pek memnun oldum sizi görünce bende yatmadan bakayım dedim ..bi oturdum kaldım bitoşu görünce ..gelecektim burayada ...evet derini bu saatte burda görmek çok güzel ..ay çok sevinidim eşinin yaptığına bize kalırsın sende bolbo l..ohhh...duygudiyigeceler cnm nasılsın ...
haaa suprensesi yat tabi canım gözlerin şiş olmasın ..kızlar bol bol resim çektircem bakarsın artık ..ama msn den ...

yarın mı gidiyosunuz marmarise kuusuum?:sm_confused:evet resimleri unutmaa.s inşallah çok eğlenirsiniz!evet ya uykum var aslındamirmirmirmir kitap da okumayı düşünüyordum ama vazgeçtim:1no2: burası cazip geldi!...:hooray:

hoşgeldin duygucuğuma.s. evet bugün gececiyiz!sabah nasıl kalkacağız bakalım!...CADIARZU
saol canım derincimm:):)
olsun ya bi kezde kalkmayıverr ne olcak ki:):)

kızlar geldim ..ay pek memnun oldum sizi görünce bende yatmadan bakayım dedim ..bi oturdum kaldım bitoşu görünce ..gelecektim burayada ...evet derini bu saatte burda görmek çok güzel ..ay çok sevinidim eşinin yaptığına bize kalırsın sende bolbo l..ohhh...duygudiyigeceler cnm nasılsın ...
haaa suprensesi yat tabi canım gözlerin şiş olmasın ..kızlar bol bol resim çektircem bakarsın artık ..ama msn den ...

iyii geceler kuşumm iyiim canım ben çok şükürr sen nasılsın ??kaydirigubbakcemile2

ben burayı bulduğumdan beri kitab okyamıyorum ya ..ama puzzleme bitirdim nerdeyse ...evet canım yarın sabah gidicez ben sabahın kör bi saatinde kalktım ..ama zerre uykum yok ..bütün gün uukluyodum ..şimdi cin gibi oldum ...allahım ya ..

sağol duygucum iyiyiz şükür bizde ..elekçi karısı gibi geziyom topik topik gece nin yarısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burdayım kuusuum bir iki yere bakayım dedim siz yazana kadar!a.sduygu valla benim kız kafamda öyle tepiniyor kihihoyyyt istemesem de kalkmak zorunda kalıyorum!...sana diyorum evlilik çoluk çocuk zor diye boşuna mı?...yerimseniben

elekçikarısı ne demek bilmiyorum ..bekarken çok gezdiğimde annem öyle derdi hep..ahah bekarlık
emineeeeee hoşgeldin ...fıstk..sefalar getirdin ..

derin evlillik zor ama güzel beee ..bekarlıkda güzeldi ..en azından özgürdüm ..ama ..cık ben evliliği tercih ederim ...

sağol duygucum iyiyiz şükür bizde ..elekçi karısı gibi geziyom topik topik gece nin yarısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iyilik versin canımm aman iyi yapıyosun be burda birazda olsa rahatlıyo insann:):)

burdayım kuusuum bir iki yere bakayım dedim siz yazana kadar!a.sduygu valla benim kız kafamda öyle tepiniyor kihihoyyyt istemesem de kalkmak zorunda kalıyorum!...sana diyorum evlilik çoluk çocuk zor diye boşuna mı?...yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
valla sende haklısınn çocuklar bide sabahın köründe kalkarr kardeşim var yani ondna biliyorum evlilik hakketten zorr yaa herşeyy kısıtlanıyoo nedense evlenmesem mi nekaydirigubbakcemile3

Back