anlatacamda kızarsın diye korkuyorum:1closedeyes:
ama suçsuzum anlatayımda dinle,dün müdür dışarı çıktı neyse bu gittiği yerden tel.açtı bir sorun vardı suçsuz yere bana bağırdı ama nasıl görecen,sucum olsa neyse bağırsın ama suçsuzum bu ağzına ne geliyorsa söyledi bende ağladım,aşdım çantamı çıktım ,işyeridede işçilerden başka kimse yok,tel.da kapattım alışveriş merkezi açıldı yeni gittim oraya,sinemaya gittim'GÜNEŞİ GÖRDÜM'bu arada neyse yemek felan yedim o ara annemi aramadığım aklıma geldi eve geçtimki annem balkonlarda,kardeşim felan sokakta herkes bana bakıyor babamda hastaneye gitmiş,iğne vurulmaya gidiyorumya sormaya gitmiş geldimi diye,kıyamet koptu neyse ben anneme anlatıım meğer müdürü aramışlar onlar annemi herkes beni arıyormuş,gece herkes odasına çekildi benim müdür geldi eve delikafadulden kapıda ,güya benimle kavga etmeye gelmiş bende çekiştim onunla gitti,tel.açtım bu arada bir sürü msj arama felan,hala tel.num kapalı düşünüyorum şimdi işe gideyimmi gitmeyeyimmi ya ben çalışmak istiyorum çalışmadan yapamam ama ordada çalışamıyorum adam salak laelaelaelaelae