Samsun///55

sağol duygucum iyiyiz şükür bizde ..elekçi karısı gibi geziyom topik topik gece nin yarısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya sorma kitap okumayı unutacağım bende!:1no2uzzle almıştım ya kızım rahat bırakmıyor :1no2:yapamadım bir türlü parçaları kaybolacak diye!bunalıma girdim ya!:bbo:geziyoruz işte hepberaber nolcak canımmm!yerimseniben
bekarlık güzel ama kıymetini bilmek lazıma.s evlilik çok sorumluluk istiyor ama yine de güzel evet!benim için çok yorucu oldu belki ondan böyle diyorum!...kafamçokkarıştı

aaa benim kızda öğlen kalkıyo hanım efendi hazretleri sabah başına gidiyorumda anne beni rahatsız etme diye fırça atıyo bana ...

öncedende kaçta yatarsa yatsın sabah kalkardı öyyyle delirirdim ..ama erken kalkması daha güzel ...erken yatıyo şimide gece geç yatmaya başladı ..

derin bende bu konuda katılıyorum acele etmemek lazım ..evlilik güzel ama dediğin gibi sorumluluk çok ..birden babanın evinde evin şımarık bekar kızıyken ...birden evinin hanımı oluyosun ...birde çocuk ..

aaa benim kızda öğlen kalkıyo hanım efendi hazretleri sabah başına gidiyorumda anne beni rahatsız etme diye fırça atıyo bana ...

keşke benimkide öyle olsa ama kız doğduğundan beri sevmiyor uykuyu!:1no2:bayılana kadar oturuyor sabahın köründe de kalkıyor ya!...

derincim düzelir söyledimmi bilmiyorum ..bnmkide uyumazdı hatta doktoru bana acımıştıda zavallı adam ona uyku ilacı vermişti ..

ya bir topic var evlendik ve bitti diye çok üzüldüm:a015: kız ama kocasını herşeye rağmen seviyor daha da acı geliyo bana:1no2: kadınlar ne kadar affedici ya!saf mıyız neyiz?...:sm_confused:

ben bilmiyorum yenimi açılmış ..ya ben geçen sabah gezerken geyik lerde çok güzel bi topik gördüm bayıldım ....kk nın magazin haberlerinden son gelişmelermi ne öyle bişey olcak ..süper ama ..

çerkezler terk etti topiği valla :1no2:bakınıyorum ben muhabbet yok hiç ne yapayım bilemiyorum?:sm_confused:kuusuum senle ikimiz bütün gün orda dedikodu edelim bir ara!...kaydirigubbakcemile5

ben bilmiyorum yenimi açılmış ..ya ben geçen sabah gezerken geyik lerde çok güzel bi topik gördüm bayıldım ....kk nın magazin haberlerinden son gelişmelermi ne öyle bişey olcak ..süper ama ..

çaresizce seviyor galiba!a.sya da boşanmaya cesareti yok!magazin mi hiç bakmadım bakayım bir ara!...a.s

edelim derinim ..ya nasıl olsa artık sen daha rahatsın ..renk katmak lazım ...bi zamanlar ne güzeldi ..orası ..

evet güzeldi!maatı merak ediyorum msn.i vardı mesaj attım ama cevap yok:uhm: ne oldu acaba:sm_confused: bence iyi şeyler olmadı olsa gelirdi en azından msn.i açardı!...:1no2:

evet kızlar haklısınız valla evlilik hem güzel hem kötü galiba:):)
sa-orumluluık gerektiriyoo hiç bişey şimdiki kadar basit gelmez ozaman saolun kızlarr:):)

kesinlikle öyle maatı artık bende merak ediyorum artık dediğime bakma birden ses seda kesildi ..kız eşi askerdi onun ters giden bişeylermi oldu ..allah korusun ..yada bebek .için şehir dışına gittiler ..

duygucum hiç bişey değil canım ...yeterki doğru insan karşına çıksın o zamna sorumlulukda hafifliyo inan ... herkezi hayırlı insanlara denk getirsin ...allahım ..

duygucuğum kafana takılan bişey olursa her zaman burdayız biz!yerimseniben
yok kuusuum eşi polisti asker değil:1no2:!bilmiyorum valla umarım herşey yolundadır:Saruboceq: bu bebek olayı da onu çok gerdi sanırım tedavi oluyordu ya!inşallah iyidir!...burdaki ilk arkadaşlarımadan hatta ilk mesajlaştığım kişi bile olabilir!a.sdiyarbakır günlerimin hatrına!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…