- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.501
kızlar bizim işyerinde net giti yazamadım sizede kusuum sana özlelikle kusura bakmayın ne olur
iyi geceler kızlar!a.s......önemli değil suprensesi!
kız uyudu ben ayaktayım misafirim vardı:1rolleyes: bi bakayım dedim gittiler şimdi!ayrıca artık eşimin notebooku var ve bana kalıyor bol bol pc!...hihoyyyt
tamam iyi gecelera.s. bende kalkacağım az sonra zaten öptüm!...
slmm kızlarr iyii geceler nasılsınızz sonunda birileri varr topikde:):)
saol canım derincimm:):)hoşgeldin duygucuğuma.s. evet bugün gececiyiz!sabah nasıl kalkacağız bakalım!...CADIARZU
kızlar geldim ..ay pek memnun oldum sizi görünce bende yatmadan bakayım dedim ..bi oturdum kaldım bitoşu görünce ..gelecektim burayada ...evet derini bu saatte burda görmek çok güzel ..ay çok sevinidim eşinin yaptığına bize kalırsın sende bolbo l..ohhh...duygudiyigeceler cnm nasılsın ...
haaa suprensesi yat tabi canım gözlerin şiş olmasın ..kızlar bol bol resim çektircem bakarsın artık ..ama msn den ...
allah iyilik versin canımm aman iyi yapıyosun be burda birazda olsa rahatlıyo insann:):)sağol duygucum iyiyiz şükür bizde ..elekçi karısı gibi geziyom topik topik gece nin yarısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burdayım kuusuum bir iki yere bakayım dedim siz yazana kadar!a.sduygu valla benim kız kafamda öyle tepiniyor kihihoyyyt istemesem de kalkmak zorunda kalıyorum!...sana diyorum evlilik çoluk çocuk zor diye boşuna mı?...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?