• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

saoll derinimm bugünn gündüzz girdimm:)::)evet canımm sonuçta hepinizz hemşerimsiznizz ve insan ne kadar olsada aynı memleketlileriyle konuşmakdan mutluu oluyoo:):)öpüyorum seni canımmŞenizŞenizŞeniz

kolayy gelsinn canım nerde çalışıyosunn canım sen tamm olarakk..
hehe daha soğukk olurr bacımm yazlıklar için henüz erkenn:):)..
istediğinn keşkek olsunn canemm gell anneme uyaptıramm ben:):)delikafadulden

canım montla oturuyorum artık dayanamadım gerçekten erkenmiş daha,donuyorum resmen gerçek yaparmı annen canım keşkek gelirim vallahi siz merkezdemiydiniz cokacimcoook

duygu hayrola kardeş gündüz gündüz burdasın?:uhm:suprensesi keşkeği burda düğünlerde yapıyolar süreklia.s ben yemiyorum kız:1no2: ama bizim orda daha güzel oluyor! burda sadece tavuklu yaptıklarını gördüm:1rolleyes: bak duygu hazır yaptıracakken git de ye bari cokacimcoooknerden bulunur keşkek başka bilmiyorum :sm_confused:aşerenler gibi oldun valla!...

arkadaşlarımı arıyorum çarşıda keşkek yapan yer soruyorum buldum tülay başaran lisesinin yanında buldum bi tane mantıcı bilirsin belki

canım montla oturuyorum artık dayanamadım gerçekten erkenmiş daha,donuyorum resmen gerçek yaparmı annen canım keşkek gelirim vallahi siz merkezdemiydiniz cokacimcoook

evet canım daha gerçekden soğukk nekadar güneş açsadaa soğuk tam olarak çıkmadıı mayıs olmadanda çıkmaya pek niyeti yok)::)
annem yaparda canımm merkezde değilizz maleseff balımm:(:(
vezirköprüdeyimmm benn
mirmirmirmir
duygu hayrola kardeş gündüz gündüz burdasın?:uhm:suprensesi keşkeği burda düğünlerde yapıyolar süreklia.s ben yemiyorum kız:1no2: ama bizim orda daha güzel oluyor! burda sadece tavuklu yaptıklarını gördüm:1rolleyes: bak duygu hazır yaptıracakken git de ye bari cokacimcoooknerden bulunur keşkek başka bilmiyorum :sm_confused:aşerenler gibi oldun valla!...

evet derincimm bugünn gündüzde bi uğradımm yazıyımda çıkıyım dedimm samsun topiğizi görmedenn olmazz yanii :):)delikafadulden

kızlar mrb
ya işyerinde müdürle birbirimize girdik,işten gelir gelmez ağladım bağıra bağıra uyumuşum yeni uyandım başım sepet gibi pc açık kalmış kapatırken bakam dedim:((

evdeyim,gitmedim işe şu dünyada herşey elimden alındı sığabileceğim bir işim vardı oda çok görüldü bana

kızlar mrb
ya işyerinde müdürle birbirimize girdik,işten gelir gelmez ağladım bağıra bağıra uyumuşum yeni uyandım başım sepet gibi pc açık kalmış kapatırken bakam dedim:((

iyi hafta sonları arkadaşlar!a.s.çok mu kötü kavga ettiniz?:teselli:nedeni neydi?:sm_confused: ya ben sana kimseyle muhatab olma diyorum belki düzelir dur bakalım sakin ol!....a.s

mrbb kızlarr iyi geclerr:):)
canımm işden çıktın mı yaniii:(:(
bu krizdee zorr canım yaa keşkee kendini tutsaydında kavga yapmasaydınn üzüldüm valaa bide çalşımaya alışıksann daha zor olur senin içinn:(:(

mrb derincimm sen naspıyosun nasılsınn canım

bu krizdee zorr canım yaa keşkee kendini tutsaydında kavga yapmasaydınn üzüldüm valaa bide çalşımaya alışıksann daha zor olur senin içinn:(:(

kabus gibi bir gün geçirdim en son kendimi hastanede buldum,geri çağırdılar duyguucum evet haklısın sırf bu kriz için gittim işallah ya bir iki yere başvurdum işallah olur mecbur devam edecem :delphin:

kabus gibi bir gün geçirdim en son kendimi hastanede buldum,geri çağırdılar duyguucum evet haklısın sırf bu kriz için gittim işallah ya bir iki yere başvurdum işallah olur mecbur devam edecem :delphin:

iyi akşamlar kızlar!a.s.suprensesi devam ediyorsun şimdi değil mi?konu neydi anlayamadım:1no2: inşallah müsait oluruz da konuşabiliriz!iyisindir umarım!:teselli:üzüldüm ve merak ettim!....
duygucuğum ne yapayım evde uğraşıyorum :bbo:hiç işim bitmiyor çocuğun da eşimin de derdi bitmiyor valla!:1no2:sabahtan beri kalkmasını bekliyorum bilgisayarın başından nihayet bana fırsat verdi de yazabiliyorum!...:kızgın:

mrbb prensescimm::)
evet canım sık dişini birazz diğer işler kabull edilirsen çıkarsın ozman patronada restini çkeresin çıktığın zaman:jeyyar:

iyi akşamlar kızlar!a.s.suprensesi devam ediyorsun şimdi değil mi?konu neydi anlayamadım:1no2: inşallah müsait oluruz da konuşabiliriz!iyisindir umarım!:teselli:üzüldüm ve merak ettim!....
duygucuğum ne yapayım evde uğraşıyorum :bbo:hiç işim bitmiyor çocuğun da eşimin de derdi bitmiyor valla!:1no2:sabahtan beri kalkmasını bekliyorum bilgisayarın başından nihayet bana fırsat verdi de yazabiliyorum!...:kızgın:

hımmm sende haklıısn derincimm:):)evlilikk zorr diyolar ya insanın gözü korkuyoo iş güç çoluk çocukk kocaakaydirigubbakcemile3:):)
allah klaylık versin valaaa

duyguudcum derincim tşk ederim ilgilendiğiniz için bide üzerinize afiyet derlerya:sm_confused:çok hastayım,esmen ölüyorum bu iş sıkıntısı beni grip yaptı saçma gelecek ama öyle ben bişeye üzülünce hasta oluyorum direncimi kaybediyorum sanırım
tüm bunların üstünede bugün eğlence vardı kadınlar matinası orayada gitmek zorundaydım aylar öncesinden sözüm vardı sanatcı kadına ama şimdi dünden daha kötü durumdayım neyse öptüm hepinizikafamçokkarıştı

duyguudcum derincim tşk ederim ilgilendiğiniz için bide üzerinize afiyet derlerya:sm_confused:çok hastayım,esmen ölüyorum bu iş sıkıntısı beni grip yaptı saçma gelecek ama öyle ben bişeye üzülünce hasta oluyorum direncimi kaybediyorum sanırım
tüm bunların üstünede bugün eğlence vardı kadınlar matinası orayada gitmek zorundaydım aylar öncesinden sözüm vardı sanatcı kadına ama şimdi dünden daha kötü durumdayım neyse öptüm hepinizikafamçokkarıştı

günaydın kızlar!a.s.suprensesi geçmiş olsun:teselli: işe başlayacak mısın bugün acaba?neler oldu ya bir iyice anlatmamışsın!...:1no2:
duygu valla kork biraz diyorum evlilikten!benneyaptımkizor gerçekten hele iki insanın aynı ev içinde uyum sağlaması çok daha zor!...yasakkelime

canım yine kesildi konuşmamız kusura bakma yoğun pazartesi bid öyle hastayımki başımı masanın üzerine koydum yatıyorum sadece gelen tel.lara cvp veriyorum o kadar işte

hastalıktan ölücem ben bu gidişle bizim çaycıda bişey yaptı sanırım zehir ;limon,karabiber,li bir su fırsattan istifade öldürecek beni heralde

selam ya suprensesi bende yazdım buraya seninle ilgili bişeyler ..ama yok :1no2:anlamadım ..:ama neyse zaten yoluna girmiş herhalde ..öptüm hepinzi ..

Back