Samsun///55

günaydın kızlara.s.!kuusuum özlettin kendini a.sburaya bari sık uğra kızım ya!suprensesi kolay gelsin daha iyi misin bugün?:1hug:

kuşum geliyorda uğramıyor sanırım,nerde derincim ölüyorum vallahi burnuma bi peçete tutturcam mandalla olmayacak böyle

hayır suprensesi geliyorumda uğruyorumda ,,,en azından girdiğim zamanlarda ...bakıyorum bazen sadece bakıp çıkıyorum fazla kalamadığım için ...

derincim ..şu düğünü atlatalımda ...bi .bazen açıyorum öyle kalıyo hiç bakmaya fırsat kalmıyo ...istanbuldan misafirler gelcek ...burdan gidicez hep beraber ...yengem bişeyler istedi onları yaptırıyoz ..derken ...anlıycağın fırsat bulur bulmazda geliyom ...

güanydın kızlar ...bugününüz güzel süprizlerle dolu ,hoş bir gün olsun hpinize ....
suprensesi umarım daha iyi olmuşsundur ...merak ettim msn inde kapalıydı bütün gün ...
derincim senide kızınıda öpüyorum ....

canım tşk ederim ama çok hastayım sanırım bronşit olmuşum nefes alamıyorum dün acile gittim gene astımda olabilir dediler iyicede bir doktora görünemiyorum bizim müdürün annesi ameliyat oldu izin almam çok zor ancak acildeki doktorlara gidebiliyorum onlarda uzaman olmadıkları için bişey anlamıyorlar,nefes alamıyorum,çalışamıyorumda sadece tel.lara cvp veriyorum o kadar uyuyorum resmen:)neyse öptüm sizi

günaydın kızlar!a.s.kuusuum bende seni ve kızını öpüyorum çokkkkŞeniz işlerini hallet biz burdayız hep!
suprensesi çok dikkat et kendine:teselli: nasıl ya başka birileri yok mu izin alabileceğin:sm_confused: ihmal etme doktor işini!...a.sseni de çok öptümmm...

aaaa kıyamam ya .:çok üzgünüm:.belli zaten bi anormallik olduğu ...kendine dikkat et ya ..havalar berbat bi soğuk bi sıcak:uhm: ..sende erkenden tiril tiril giyinince kaptın şifayı....keşke dinlensen ..daha kolay atlatırsınbenneyaptımki ...öptüm canım ...a.s.bunlarda benden ziyaret çiçekleri olsun ...kaydirigubbakcemile3

benim kızım yok ya bana ne beni iki kere öpeceksiniz
canım izin almak değil sorun müdür yokken ben bakıyorum onun işlerine,şimdi bende olmasam kim bakacak bu adam böyle aksidir hep normalde izin almam ama ne zaman izin alacağım olur o kesin yoktur ortalarda,özkanın son gelişinde çocuk gidiş dönüş uçak biletini aldı gelmesine 1 gün kaldı bu pat gitti şehır dışına bide varya dedimki adama planlı bişey bu ne yaparsanız yapın gerekirse ben işten çıkıyorum,ya bide kasa felanda bizden sorumlu bi arkadaşımı buldumda kız yarım gün baktı akşamada bu uyuz müdür gelmişti böyle uyuzdur işte

ne düğünü kız ben yabancı kaldım herşeye bu ara demekki

tşk ederim canım çiçekleri almış kadar oldum canım benim gerçekten derinle sende aklımdasınız ama inannın felaket durumdayım zorla çalışıyorum yoksa ancak çalışma enerjisini buluyorum

ayy kusumm sana anlatacaklarım var burayamı yazsam ama derincim sen okuma zaten hastayım bide fırçalarsın canım

derincim günaydın ...artık erken kalkıyorum ...daha sık uğruycam sabahları artık ..

ayy kusumm sana anlatacaklarım var burayamı yazsam ama derincim sen okuma zaten hastayım bide fırçalarsın canım

kuusuum uğra valla sabah sohbeti ederiz!a.sniye bana anlatamıyosun kız suprensesi:sm_confused: yine ne haltlar karıştırdın çabuk yaz bakiiiiimmmm!....benneyaptımki

slm kıslarr iyi akşamlarr nasılsınızzz...
prensescimm çok geçmiş olsun canımm...
yeni gördüm yazdıklarınıı okuyamamışdımm daha öncedenn kendine dikkat et canım yaa ...

sen nasılsın derincimm evlilkden kork demişisnn:):)
zaten korkuyorumm sende körüklüyon valahaaaahihoyyyt

kızlar ben banlanabilirim,sizi hep sevdim beni unutmayın (

duygucuğum yani kork da çok da korkma:1rolleyes: teyzem gibi o hiç evlenmedi korkusundan!kaydirigubbakcemile3yani evlilik zor be kardeşim ne diyeyim!:a015:
suprensesi sen yine neler yaptın?:sm_confused: ne haltlar karıştırdın? dur bakalım yakında çıkar kokusu!a.smsn.den yaz bi ara!...

günaydınnnnn

kızlar dün öğleden sonra doktora gittim farenjit olmuşum 20 tane iğne verdi birde bi iğne 3 çeşit,aslında izin alsam iyi olurdu ama napıyım işte yavaş yavaş çalışıyorum işte...

bu arada bir çocuk vardıya vezirköprülü ayrıldım ondan salak ya ne yaptı biliyormusun adama hastayım diyorum anlamıyor gıcık oldum ayrıldım beni artık arama dedim

hmm sonra lay lay lom böylemiydi benimde artık bir sevgilim var,yeni bir karar aldım öyle derinlere inmicem evlenip ayrıldım vs vs vs anlatmak yok anlık olacak mantık ilişkisi yani aşık olmıcam,ben özkan meselesine çok üzülmemin sebebi ben ona durumumu anlattım oda kabul etti önce sonra yıktı beni ama evlenmeyeceğime göre gerek yok herşeyimi anlatmaya hem sinemaya denize şuraya buraya gitmeyede adam lazım

sonra şimdi normal sevgili olarak takımaya karar verdiğim biri var 2 gün önce oldu,benim durakta bir ex aşkım vardı,bu sabah erken kalktım ama çocukla hiç konuşmamıştık merhabalığımız bile yoktu hastaneye gittim iğnemi vuruldum durağa gittim oturdum bu çocuk geldi slm verdi ,gec mi kaldınız felan dedi öyle konuşmaya başladık nerde oturuyorsun nerde çalışıyorsun hihoyyythihoyyythihoyyytbiz bununla bir ara bakışıyordukta ben 4 aydır hep geç kaldığım için görüşemedik bir ara ama ben şimdi başkasıylayım off yaa

ya bide dün ne oldu biliyormusun yasak aşk diye bir konu açılmış sizde bir okuyun isterseniz orda biri sürekli benim yazdıklarımı tenkit ediyor felan delirdim cvplarını verdim ama o başlattı önce benim fikirlerimi eleştiremezki salak salak muhabbet sonra uyarı aldım çok merak ediyorum karşı tarafada verdilermi bu uyarıdan

suprensesi cnm ya kim dalına basarsa bassın çık o topikten girme milletle dalaşa ..bak biz senden olcaz sen bizdenbenneyaptımki buralar..olmaz sensiz ...hem sinirlerinide bozuyosun ..biz buraya eğlenmeye kafamızı dağıtmaya geliyoruz niye seni anlamayan insanların seni yıpratmasına izin veriyosun klava:...biraz kendini düşünsene sen artık ...Şeniz

merhaba kızlar!a.s.suprensesi geçmiş olsun!:teselli::teselli:kendine dikkat et!yazdıklarına da tabi!tartışmayı becerebilmek de bir yetenek unutma ve kim nasıl olursa olsun sen seviyeni korumayı bil tamam mı?a.s
kuusuum sohbet yarıda kaldı kız yine altına yapmış:bbo: onla ilgilenmedim ya sapıttı yine!neyse şimdi bahçede oynuyor teyzemle!...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…