- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.481
güanydın kızlar ...bugününüz güzel süprizlerle dolu ,hoş bir gün olsun hpinize ....
suprensesi umarım daha iyi olmuşsundur ...merak ettim msn inde kapalıydı bütün gün ...
derincim senide kızınıda öpüyorum ....
güanydın kızlar ...bugününüz güzel süprizlerle dolu ,hoş bir gün olsun hpinize ....
suprensesi umarım daha iyi olmuşsundur ...merak ettim msn inde kapalıydı bütün gün ...
derincim senide kızınıda öpüyorum ....
canım tşk ederim ama çok hastayım sanırım bronşit olmuşum nefes alamıyorum dün acile gittim gene astımda olabilir dediler iyicede bir doktora görünemiyorum bizim müdürün annesi ameliyat oldu izin almam çok zor ancak acildeki doktorlara gidebiliyorum onlarda uzaman olmadıkları için bişey anlamıyorlar,nefes alamıyorum,çalışamıyorumda sadece tel.lara cvp veriyorum o kadar uyuyorum resmen:)neyse öptüm sizi
günaydın kızlar!a.s.kuusuum bende seni ve kızını öpüyorum çokkkkŞeniz işlerini hallet biz burdayız hep!
suprensesi çok dikkat et kendine:teselli: nasıl ya başka birileri yok mu izin alabileceğin:sm_confused: ihmal etme doktor işini!...a.sseni de çok öptümmm...
derincim ..şu düğünü atlatalımda ...bi .bazen açıyorum öyle kalıyo hiç bakmaya fırsat kalmıyo ...istanbuldan misafirler gelcek ...burdan gidicez hep beraber ...yengem bişeyler istedi onları yaptırıyoz ..derken ...anlıycağın fırsat bulur bulmazda geliyom ...
kuusuum aaaa kıyamam ya ..belli zaten bi anormallik olduğu ...kendine dikkat et ya ..havalar berbat bi soğuk bi sıcak ..sende erkenden tiril tiril giyinince kaptın şifayı....keşke dinlensen ..daha kolay atlatırsın ...öptüm canım ...bunlarda benden ziyaret çiçekleri olsun ...
derincim günaydın ...artık erken kalkıyorum ...daha sık uğruycam sabahları artık ..
ayy kusumm sana anlatacaklarım var burayamı yazsam ama derincim sen okuma zaten hastayım bide fırçalarsın canım
slm kıslarr iyi akşamlarr nasılsınızzz...
prensescimm çok geçmiş olsun canımm...
yeni gördüm yazdıklarınıı okuyamamışdımm daha öncedenn kendine dikkat et canım yaa ...
sen nasılsın derincimm evlilkden kork demişisnn:):)
zaten korkuyorumm sende körüklüyon valahaaaahihoyyyt
kızlar ben banlanabilirim,sizi hep sevdim beni unutmayın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?