- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.441
teyzem yanımda canımcığım!:1hug:iyiki de yanımdaa.s yazık onun da canı sıkıldı ama geçti!kolay gelsin sana da!a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye uğradığını şaşırmıştır kadıın sakin ol,anneme gıcık oldum günü var evde pastalar börekler ben burda çalışıyorum((
sıkıldımda ne biileyim sanırım benimde tatile ihtiyacım var canım,sen düzeldin sanırım bayağı bir:))ben başımı yine derde soktum,dinleyecenmi
aaa bizim topik bomboş ..kızlar ..maç süper gidiyo ..attık bitane inş yemeyiz ...
çok yorgunum ya sürünüyorum resmen acayip yoğun bir gündü bide geç çıktık erken yatıcam bu akşam biraz da balon oynu oyayayım öpüyorum hepinizi,erken yattığıma ben bile inanamıyorum
slmm kılzrrr samsun topiğndee birileri var mııı):):)
kızlar çok kötüyüm sevgilimden ayrıldım...çok yalnızım...
kızlar çok kötüyüm sevgilimden ayrıldım...çok yalnızım...
ay canım kıyamam sana bende ayrıldım,burada mutlu oldum işte acımı burada kızlarla unuttum
alooo kıslar napıyosunuz görüşmeyeli bakimmm
iyiiiym derincimm..
evet :)yine gecelerii benn kapatıyorum topiğii:):)
yağmurcumm üzülme canımm biri gider biri gelirr..
hayat bu çok takma kafanna canımm..
günaydın kızlarrr!a.s.yağmurcuğum Allah hayırlı kısmetler versin boşver canım :teselli:unutuluyor zamanla!yalnızlığını bizimle paylaşabilirsin herzaman burdayız!a.s
suprensesi unuttum dedin ya valla içime böööyyyle serin sular serpildikaydirigubbakcemile5 oohhh be bunu da duyduk senden!
kaderim burda takılıyoruz işte!a.ssen nerelerdesin uğramayana kızıyoruz haberin olsun!
gece kuşu senide öpüyoruma.s. canımcım gece de olsa yazıp çıkıyosun!....
merhaba kızlar ya acayip çalışıyorumgerçi bundan sonra yoğun olur bizde böyle kışın yatıyoruz yazın canımız çıkıyor akşam 9 da çıktık,antreyede dolap yaptırmıştım dün takılmış kışlıklarımı yerleştirdim oraya yazlıklarımı çıkardım şöyle efil efil eteklerimi badilerimi felan ama sanırım biraz daha zamanı varmış üşüdüm bugünkafamçokkarıştı elelktirk sobası buldum yapıştım ona,neyse öpüyorum şekerler sizi ha az kolaylayayım işlerimi yoklama alacam bundan sonra,ay kızlar canım acayip keşkek çekti of ya olsada yeseklaelaelaelaelae
kolay gelsin!a.s.burda da zamanı geldi sanırım kışlıkları kaldırmanın a.sbenimde sabah aklımdaydı çıkarmak!keşkek de nerden çıktı kız?...:uhm:
günaydın kızlarrr!a.s.yağmurcuğum Allah hayırlı kısmetler versin boşver canım :teselli:unutuluyor zamanla!yalnızlığını bizimle paylaşabilirsin herzaman burdayız!a.s
suprensesi unuttum dedin ya valla içime böööyyyle serin sular serpildikaydirigubbakcemile5 oohhh be bunu da duyduk senden!
kaderim burda takılıyoruz işte!a.ssen nerelerdesin uğramayana kızıyoruz haberin olsun!
gece kuşu senide öpüyoruma.s. canımcım gece de olsa yazıp çıkıyosun!....
merhaba kızlar ya acayip çalışıyorumgerçi bundan sonra yoğun olur bizde böyle kışın yatıyoruz yazın canımız çıkıyor akşam 9 da çıktık,antreyede dolap yaptırmıştım dün takılmış kışlıklarımı yerleştirdim oraya yazlıklarımı çıkardım şöyle efil efil eteklerimi badilerimi felan ama sanırım biraz daha zamanı varmış üşüdüm bugünkafamçokkarıştı elelktirk sobası buldum yapıştım ona,neyse öpüyorum şekerler sizi ha az kolaylayayım işlerimi yoklama alacam bundan sonra,ay kızlar canım acayip keşkek çekti of ya olsada yeseklaelaelaelaelae