- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.461
saoll derinimm bugünn gündüzz girdimm:)::)evet canımm sonuçta hepinizz hemşerimsiznizz ve insan ne kadar olsada aynı memleketlileriyle konuşmakdan mutluu oluyoo:):)öpüyorum seni canımmŞenizŞenizŞeniz
kolayy gelsinn canım nerde çalışıyosunn canım sen tamm olarakk..
hehe daha soğukk olurr bacımm yazlıklar için henüz erkenn:):)..
istediğinn keşkek olsunn canemm gell anneme uyaptıramm ben:):)delikafadulden
arkadaşlarımı arıyorum çarşıda keşkek yapan yer soruyorum buldum tülay başaran lisesinin yanında buldum bi tane mantıcı bilirsin belki
orası nerde kız bilmiyorum:1no2: Yeni mi o lise?:uhm:
canım montla oturuyorum artık dayanamadım gerçekten erkenmiş daha,donuyorum resmen gerçek yaparmı annen canım keşkek gelirim vallahi siz merkezdemiydiniz cokacimcoook
duygu hayrola kardeş gündüz gündüz burdasın?:uhm:suprensesi keşkeği burda düğünlerde yapıyolar süreklia.s ben yemiyorum kız:1no2: ama bizim orda daha güzel oluyor! burda sadece tavuklu yaptıklarını gördüm:1rolleyes: bak duygu hazır yaptıracakken git de ye bari cokacimcoooknerden bulunur keşkek başka bilmiyorum :sm_confused:aşerenler gibi oldun valla!...
kızlar mrb
ya işyerinde müdürle birbirimize girdik,işten gelir gelmez ağladım bağıra bağıra uyumuşum yeni uyandım başım sepet gibi pc açık kalmış kapatırken bakam dedim(
mrbb kızlarr iyi geclerr:):)
canımm işden çıktın mı yaniii
bu krizdee zorr canım yaa keşkee kendini tutsaydında kavga yapmasaydınn üzüldüm valaa bide çalşımaya alışıksann daha zor olur senin içinn
mrb derincimm sen naspıyosun nasılsınn canım
mrbb kızlarr iyi geclerr:):)
canımm işden çıktın mı yaniii
bu krizdee zorr canım yaa keşkee kendini tutsaydında kavga yapmasaydınn üzüldüm valaa bide çalşımaya alışıksann daha zor olur senin içinn
mrb derincimm sen naspıyosun nasılsınn canım
kabus gibi bir gün geçirdim en son kendimi hastanede buldum,geri çağırdılar duyguucum evet haklısın sırf bu kriz için gittim işallah ya bir iki yere başvurdum işallah olur mecbur devam edecem
kabus gibi bir gün geçirdim en son kendimi hastanede buldum,geri çağırdılar duyguucum evet haklısın sırf bu kriz için gittim işallah ya bir iki yere başvurdum işallah olur mecbur devam edecem
iyi akşamlar kızlar!a.s.suprensesi devam ediyorsun şimdi değil mi?konu neydi anlayamadım:1no2: inşallah müsait oluruz da konuşabiliriz!iyisindir umarım!:teselli:üzüldüm ve merak ettim!....
duygucuğum ne yapayım evde uğraşıyorum :bbo:hiç işim bitmiyor çocuğun da eşimin de derdi bitmiyor valla!:1no2:sabahtan beri kalkmasını bekliyorum bilgisayarın başından nihayet bana fırsat verdi de yazabiliyorum!...
duyguudcum derincim tşk ederim ilgilendiğiniz için bide üzerinize afiyet derlerya:sm_confused:çok hastayım,esmen ölüyorum bu iş sıkıntısı beni grip yaptı saçma gelecek ama öyle ben bişeye üzülünce hasta oluyorum direncimi kaybediyorum sanırım
tüm bunların üstünede bugün eğlence vardı kadınlar matinası orayada gitmek zorundaydım aylar öncesinden sözüm vardı sanatcı kadına ama şimdi dünden daha kötü durumdayım neyse öptüm hepinizikafamçokkarıştı
canım yine kesildi konuşmamız kusura bakma yoğun pazartesi bid öyle hastayımki başımı masanın üzerine koydum yatıyorum sadece gelen tel.lara cvp veriyorum o kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?